pinterest
De POD for life Desklight van gerecycled materiaal

De POD for life Desklight van gerecycled materiaal

Het nieuwe lifestyle-label POD for life maakt originele en trendy woon- en tuinaccessoires van gerecycled kunststof. Bij deze bijzondere accessoires draait het echt om recycling en originneel design. De combinatie van kunststof afval en de juiste productiemethode resulteren in een reeks bijzondere sfeervolle produkten om je huis of terras meer licht & sfeer te geven.

Trendy recyclen met POD for life

De Desk Lights van POD for life worden uitgevoerd in zowel recyclebaar kunststof, in verschillende standaard kleuren en in gerecycled grondstof. Het element heeft naast het design ook een praktisch nut: als designlamp in een aparte kleur of kunststof biedt het naast sfeer ook extra licht. Door in productie gebruik te maken van grove kunststofkorrels wordt het lichteffect nog extra versterkt en krijgt dit element een nog meer eigen karakter.

Meer recycle lifestyle producten van POD for life

POD for life heeft meer bijzondere en exclusieve lichtobjecten. Zo is bijzettafel Circle een eye catcher in je woonkamer of op je terras en kan uitgevoerd worden in gerecycled kunststof, o.a. shampooflesjes en industriecans. Het inlegblad is van massief hout. Door gebruik van een LED-unit krijg je met dit artikel nog meer sfeer. Ook de POD Bubble hanglamp is mede door de materiaaltoepassing een verfraaiing van het interieur. Het element biedt naast het design een verrassend effect wanneer de LED-verlichting aangaat. De grovere kunststof korrels vormen een open structuur waardoor een fraai lichteffect ontstaat. Het POD Bubble Recycle vloerobject is een multifunctioneel element voor toepassing in en om het huis. Door gebruikmaking in de productie van grove kunststofkorrels krijgt ook deze Bubble een geheel eigen karakter.

FotoDe POD for life Desklight van gerecycled materiaal

Kijk op de website van POD for life voor meer informatie

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen