pinterest
Waterontharder Hydrosoft 200BLS | Van Meerendonk

Waterontharder Hydrosoft 200BLS | Van Meerendonk

Wist je dat kalkhoudend water het meest schadelijk is wanneer je het verwarmt? Kalkaanslag ontstaat daarom vooral in je waterkoker, vaatwasser, wasmachine, warmwatervoorziening, en natuurlijk bij de warme douchebeurt. Een Hydro@Home waterontharder van Van Meerendonk lost dit in één klap op en hierdoor kun jij zorgeloos gebruik maken van je water.

Een van de voordelen van de Hydrosoft 200BLS is dat het systeem in twee delen geplaatst kan worden, waardoor het in een minimale ruimte past. Dit kan handig zijn als er beperkte ruimte beschikbaar is voor de installatie.

De Hydrosoft 200BLS is een duplex waterontharder met een externe zoutvoorraad. Dit betekent dat het systeem bestaat uit twee delen: de waterontharder zelf en het zoutreservoir. Het zoutreservoir kan tot 3 meter van de waterontharder geplaatst worden, wat flexibiliteit biedt bij het installeren van het systeem.

Het gebruik van een waterontharder kan verschillende voordelen bieden, zoals het verlengen van de levensduur van huishoudelijke apparaten, het verminderen van kalkaanslag op sanitair en glaswerk, het verbeteren van de efficiëntie van warmwatersystemen en het verminderen van het gebruik van schoonmaakmiddelen.

Download voor meer informatie de brochure of maakt gebruik van de keuzehulp op de website van Van Meerendonk.

Van Meerendonk waterontharders

Water kan beter

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen