pinterest

Een moderne opfrisser voor je tuin

Maart verraste ons nog met wat sneeuw. Maar nu het april is, wordt het toch echt tijd dat de lente in je tuin komt. Weg met die spinnenwebben en hallo zonnestraaltjes! Als je van je tuin net zo’n fijne – of misschien zelfs fijnere – plek maakt als binnenshuis, dan krijg je er een hele leefruimte bij. Voor je tuinbenodigdheden hoef je niet meer alleen te denken aan het standaard tuincentrum. Ook bij Bath&Living ben je aan het goede adres. De moderne meubels en accessoires van Blomus zullen je tuin een echte opfrisser geven.

Sfeerverlichting

De juiste belichting draagt bij aan een fijne sfeer. En daarbij, als je geen hand voor ogen meer ziet, ga je vanzelf naar binnen. Om ook in de avonden extra lang van je tuin te kunnen genieten, is het toevoegen van terrasverlichting een must. En extra leuk als het er ook in daglicht stijlvol uitziet. Neem eens een kijkje bij Bath&Living voor allerlei soorten (sfeer)verlichting van Blomus.


Gezelligheid en ontspanning

Creëer een fijne plek waar je vrienden kunt uitnodigen voor een drankje of juist in je eentje kunt ontspannen. Dat begint bij de tuinmeubels. Ga je voor een eethoek met een tafel en stoelen? Of plof je liever neer op een comfortabele loungebank? Ook daarvoor kun je bij Bath&Living terecht. Van daybedden en loungebanken tot bijzettafeltjes, dienbladen en (glas)servies. Zie je jezelf al zitten?


Gieters

Jij bent niet de enige die af en toe een drankje nodig heeft. Ook je planten hebben regelmatig behoefte aan een slokje water. Kijk eens naar deze moderne gieters van Blomus. Deze hoef je niet weg te stoppen in je tuinhuis of garage, want ze zijn hartstikke leuk om naar te kijken. Natuurlijk doen ze ook gewoon hun werk. Dus praktisch en decoratief in één!

Meer tuininspiratie vind je hier

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen