pinterest
Häfele

Häfele

Häfele is een Duits familiebedrijf dat sinds 1923 actief is op de markt van meubel- en bouwbeslag, ledverlichting voor meubels, elektronische toegangssystemen, schuifdeurtechniek en meer. Häfele heeft een gevarieerd aanbod van eigen merken zoals Loox, Slido, Axilo en veel meer. Naast de eigen merken biedt Häfele ook een breed scala aan producten van bekende merken zoals Blum, Hailo, Bachmann om de beste kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen te bieden. Sinds kort is Häfele ook actief op de markt met huishoudelijke apparatuur van merken zoals Haier.

Haier en Häfele: een perfecte combinatie

Het partnerschap tussen Haier en Häfele brengt het beste van twee kanten samen. Deze merken hebben alles wat je nodig hebt voor een modern en functioneel huis.  Haier's technologische innovatie en de expertise van Häfele in meubelbeslag en keukenoplossingen zorgen ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

De Haier wasmachine bij Häfele

Haier wasmachines gebruiken de nieuwste technologieën om je waservaring te verbeteren. Zo zijn de wasmachines voorzien van Haier Direct Motion-motoren welke zijn ontworpen om heel lang mee te gaan. Deze motoren zorgen voor weinig trillingen en lawaai in huis, waardoor je zelfs ’s avonds nog een wasje kunt draaien zonder dat het hele huis wakker wordt gemaakt. Haier zet zich in voor milieuvriendelijke innovatie en vermindering van energieverbruik, waardoor elke wasbeurt ook duurzaam is.

Haier heeft ook een Smart Dual Spray functie waarbij een automatisch reinigingssysteem wordt geactiveerd aan het einde van de wascyclus. Dit zorgt voor een schonere wasmachine en voorkomt vieze geuren in je huis. Dit verbetert ook de duurzaamheid van jouw machine.

Om schimmelvorming op kwetsbare plekken, zoals de wasmiddellade en de deur, te voorkomen, heeft Haier de antibacteriële behandeling ontwikkeld (ABT®). Met deze technologie verzekerd Haier je ook van hygiënische schone wascycli.

Energiebesparing en waterbesparing

Haier wasmachines beschikken over intelligente water- en energiebesparende programma’s, waardoor je kunt genieten van een optimale reiniging met veel minder impact op het milieu. Hierdoor draag je bij aan een duurzamere toekomst. Sommige Haier wasmachines zijn ook voorzien van sensoren die herkennen hoeveel was in de trommel aanwezig is en passen het waterverbruik daarop aan.

De ongelooflijk handige Smart Dual Spray van Haier is een automatisch reinigingssysteem voor jouw wasmachine dat aan het einde van elke wascyclus wordt geactiveerd. Dit zorgt niet alleen voor een hygiënischer wasbeurt voor jouw wasgoed, het verbetert ook de duurzaamheid van jouw machine op de lange termijn!

Bedien je wasmachine met de hOn-app

Een andere innovatie van Haier wasmachines is de mogelijkheid om ze op afstand te bedienen met de hOn-app. Selecteer eenvoudig het wasprogramma dat je wil doen en ontvang meldingen wanneer de wasbeurt is afgelopen. De hOn-app biedt niet alleen een slimme manier om je wasmachine te bedienen, maar geeft ook handige tips voor bijvoorbeeld het behandelen van vlekken en de hoeveelheid wasmiddel.

Innoveer je huis met Haier en Häfele

Haier en Häfele hebben alles wat je nodig hebt om je wasbeurten of keuken te verbeteren. De Haier wasmachines zijn innovatief, energiezuinig en duurzaam. Deze apparaten zijn perfect voor moderne gezinnen, met de veelzijdige keukenoplossingen van Häfele.

Als je kiest voor Haier en Häfele, kies je voor producten die niet alleen je dagelijkse taken makkelijker maken, maar ook een stijlvolle en efficiënte leefomgeving.

Haier en Häfele helpen je met het maken van de beste keuzes voor de moderne levensstijl. Haal het beste uit Haier wasmachines en Häfele producten.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen