pinterest
4 redenen waarom je een grote parasol in je tuin wilt

4 redenen waarom je een grote parasol in je tuin wilt

De lente is dan eindelijk bijna officieel begonnen, en het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn. Heerlijk om zo vroeg al lekker in de tuin te kunnen genieten van het warme weer. Ook een ideaal moment om de tuin vast zomerklaar te maken; om te beginnen met een grote parasol. Waarom je zo’n grote parasol echt aan wilt schaffen, lees je hier.

1. Lekker veel schaduw

Hoewel de zon ontzettend fijn kan zijn, hebben we af en toe ook wel behoefte aan wat meer schaduw. Hoe groter de parasol; hoe meer schaduw je natuurlijk creëert. Daarnaast kan de juiste grote parasol er ook nog eens voor zorgen dat de warmte en UV straling tegengehouden wordt. Dit hangt helemaal af van het materiaal van de parasol en eventuele UV bescherming.

2. Het creëren van sfeer

Naast het feit dat een grote parasol hartstikke handig is, brengt het ook direct een fijne sfeer in de tuin. Het breekt het geheel wat op en geeft je direct een uitnodigend plekje om lekker te ontspannen. Een grote parasol geeft je de ruimte om wat extra’s te doen: zoals het plaatsen van een loungeset en wat mooie bloemen en planten bijvoorbeeld. Ideaal voor een zomerse barbecue! Zo ziet het er super gezellig uit en kun je ook nog eens genieten van alle schaduw die de parasol je geeft. Laten we ook niet vergeten dat je parasols in allerlei kleuren en uitvoeringen aan kunt schaffen; en ook dat geeft je weer een mogelijkheid om wat extra sfeer te creëren.

3. Keuzes en mogelijkheden

Of je nu voor een kleine of grote parasol kiest; er is altijd keuze genoeg. Hoe meer ruimte je hebt, hoe groter de parasol mag zijn. Waar je bij een kleine tuin waarschijnlijk voor de standaard stokparasol kiest, kun je in de grotere tuin net zo goed voor een grote, stoere zweefparasol kiezen. Deze geeft je alles wat je nodig hebt, en ziet er ook nog eens super hip en modern uit.

4. Makkelijker verwarmen

Wil je ook wat later op de avond buiten zitten en begint het al wat af te koelen? Dan kun je ook in dit geval onder de grote parasol blijven zitten. Warmte blijft natuurlijk makkelijker onder een grote parasol hangen dan in de open lucht; ideaal om de vuurschaal lekker te laten branden en alle warmte van deze vuurschaal (of een andere manier om je tuin te verwarmen) onder de parasol te laten verzamelen. Zo kun je de hele dag lekker genieten van het buitenleven!

Foto4 redenen waarom je een grote parasol in je tuin wilt 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen