pinterest
A bedfriend forever

A bedfriend forever

Het luxe beddengoedmerk SUITE702 introduceert een nieuwe reden om meer tijd in bed door te brengen: de bedMATE. Een heerlijk zacht vriendje dat altijd voor je klaar ligt. Altijd knuffelt, aaibaar is en tegen je aan ligt, maar die ook heerlijk is om tegen aan te liggen. Ook met je eigen partner!

Ideale bedpartner

FotoA bedfriend forever

Beeld je een stevig donzen hoofdkussen in, maar dan 180 cm lang. De ideale bedpartner dus, zeker met een mooie bijpassende SUITE702 sloop van krakend zacht organic percale katoen die ook nog eens qua kleur bij je interieur past. Gebruik je maatje als headboard... Of kruip er lekker tegenaan, ga er bovenop liggen, omhels hem met al je ledematen, gebruik hem als buffer of keer hem de rug toe, de bedMATE vindt het allemaal best. Single of samen, de bedMATE ligt altijd voor je klaar.

Geschikt voor mensen met allergie

FotoA bedfriend forever

De bedMATE heeft dezelfde eigenschappen als een hoofdkussen en is goed gevuld met zachte ganzenveertjes. Het extra lange kussen wordt gemaakt in Nederland en heeft het DownPass certificaat: het keurmerk voor dons en veren met de strengste criteria op het gebied van dierenwelzijn. Tevens heeft het kussen het NoMite certificaat waarmee het geschikt is voor mensen met astma of huisstofmijtallergie.

Bed-in

FotoA bedfriend forever

SUITE702 is een knipoog naar de beroemde Bed-in van John Lennon en Yoko Ono in 1969 in het Hilton in Amsterdam. Door wel zes (!) dagen in bed te blijven vroegen het pasgetrouwde stel  aandacht voor wereldvrede. Het liefst wil SUITE702 dat iedereen lekker naar bed gaat en er voorlopig niet meer uit komt. Slapen, lezen, vrijen, werken, spelen, dagdromen, met de bedMATE vier je het leven in bed.

FotoA bedfriend forever

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen