pinterest
Bank met functies

Bank met functies

Niets is lekkerder dan op een fijne bank hangen, lezen, luieren, televisie kijken en kletsen. Dat gebeurt niet allemaal in dezelfde positie. Daar hebben ze bij Rolf Benz over nagedacht. Het resultaat: de MERA.

FotoBank met functies

Met zijn slanke, hoge poten en zijn fijngebouwde frame zweeft Rolf Benz MERA als het ware boven de grond. Net als alle functionele meubels van ROLF BENZ biedt ook MERA verborgen comfort opties voor het zitten, liggen en relaxen. Wanneer bankzitters het rugkussen omhoog klappen, verandert de rugleuning in een extra hoge, comfortabele leuning die traploos kan worden versteld en een ontspannen relaxen mogelijk maakt.

Ook het hoofdgedeelte kan op de individuele lievelingspositie worden ingesteld. Als je de zitting draait en het zijdeel omlaag klapt, ontstaat er plek om de benen op te laten rusten.

FotoBank met functies

Omdat het voetgedeelte zich precies op de hoogte van de zitting bevindt, kunnen ook gesloten eilanden worden gevormd. Bovendien maken de verstelbare zijdelen een comfortabel dwars zitten en liggen mogelijk.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen