pinterest
Behang voor de avontuurlijke ontdekkingsreiziger

Behang voor de avontuurlijke ontdekkingsreiziger

Eigenaardig kan prachtig zijn. Rebel Walls komt met een verfrissende kijk op het hedendaags interieur. De nieuwe behangcollectie Curious is geïnspireerd op het ongebruikelijke, vintage en verlaten interieur. Wat ooit nieuw en uniform was, wordt uniek, interessant en zelfs eigenaardig. Eigenaardig kan prachtig zijn als je goed kijkt!

Schoonheid in verval

FotoBehang voor de avontuurlijke ontdekkingsreiziger
Door er rustig en een tweede keer naar te kijken zal het gewone zich openbaren als buitengewoon en alleen de echte nieuwsgierige ziet de schoonheid in het verval. Elk ontwerp in de collectie is een momentopname van de verbazingwekkende schoonheid die gevonden kan worden op de meest onverwachte plaatsen, vastgelegd voor eeuwig, voordat het verder evolueert naar iets heel anders.

Blijf kijken

FotoBehang voor de avontuurlijke ontdekkingsreiziger
Johanna Ek, Design Manager by Rebel Walls, zegt: 'Met deze collectie, herkennen we de nieuwsgierige ontdekkingsreizigers met een voorliefde voor het onconventionele. Sommige van de motieven in deze collectie lijken misschien op het eerste gezicht eigenaardig of vaag, maar we moedigen iedereen aan om een tweede kijkje te nemen en de meest buitengewone schoonheid in onverwachte omgeving te ontdekken.'

FotoBehang voor de avontuurlijke ontdekkingsreiziger

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen