pinterest
Behangcollectie voor kinderen

Behangcollectie voor kinderen

Photowall presenteert de kindercollectie Daydreams naar een design van de Zweedse illustratrice en vormgeefster Cathy Nordström. Geïnspireerd door de onuitputtelijke fantasie van kinderen heeft Cathy acht speelse behangmotieven gecreëerd, stuk voor stuk verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen.

Kinderfantasie

FotoBehangcollectie voor kinderen 

IJsjes vol stippen, bomen in ronde vormen en fantasierijk gevormde stenen én blauwe ijsberen die in het bos wonen samen met flamingo's en enorme aardbeien. De behangmotieven van Cathy Nordström nodigen uit tot spelen, praten en fantaseren, iets wat de vormgeefster zelf tijdens het hele designproces voor ogen is blijven houden. Cathy Nordström heeft een achtergrond als grafisch vormgeefster. Design en vorm hebben dan ook altijd een belangrijke rol gespeeld. De speelse vormtaal van Cathy is een afspiegeling van haar liefde voor de natuur en de kleine, onopgemerkte details daarvan. Haar persoonlijke favoriet in de collectie is Ice Cream.

Ice Cream is een motief waar ik echt blij van word. Het is eenvoudig, maar wel degelijk speels en komt in alle mogelijke kamers goed tot uitdrukking. Het is gewoon een motief voor iedereen.

FotoBehangcollectie voor kinderen

Ik wil dat de fantasie van kinderen nog meer tot leven komt als ze mijn motieven zien. Het behang is speciaal gecreëerd voor kinderen. Dat maakt het voor mijn gevoel extra belangrijk dat de motieven uitnodigend moeten zijn voor spelletjes en verhalen en dat ze kinderen nieuwsgierig moeten maken.

FotoBehangcollectie voor kinderen

Daydreams is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en bestaat uit acht motieven. Stuk voor stuk verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen. De motieven zijn op maat te bestellen  per vierkante meter.

Voor alle foto's van de collectie is de styling verzorgd door Linda Åhman en de fotografie door Jonas Gustavsson.

Photowall is momenteel de grootste van Scandinavië op het gebied van fotobehang, met een breed assortiment wanddecoratie op maat; fotobehang, designbehang en canvasschilderijen. Alle producten worden vervaardigd in de fabriek in Skarpnäck bij Stockholm en vervolgens over de hele wereld verzonden. Photowall heeft een passie voor design en kwaliteit en is altijd op zoek naar nieuwe en boeiende designsamenwerkingen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen