pinterest
Bloemetjesbehang is terug van weggeweest. En hoe!

Bloemetjesbehang is terug van weggeweest. En hoe!

Het voorjaar is natuurlijk het perfecte jaargetijde om bloemetjesbehang te introduceren. Bloemen buiten én op de muur zorgen voor een gezellige sfeer in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend dessin op één muur of dit vrolijke behang op alle vier de muren, je dompelt jezelf hoe dan ook onder in een prachtige binnentuin. In de Wallflower collectie van Graham & Brown vind je schitterende florale prints.

Kleurpaletten

FotoBloemetjesbehang is terug van weggeweest. En hoe!De Wallflower collectie bestaat uit vier kleurenpaletten die elk de sfeer van een andere fase van de dag weergeven. Zo brengt de Day variant licht in elke kamer en roept het een typisch lentetafereel op. Trendy Dusk heeft pastelroze en gele accenten voor een speels effect met een rustgevende ondertoon. Night Garden heeft daarentegen felle kleuren tegen een zwarte achtergrond voor een maximaal nachtelijk escapisme. De Emerald variant past perfect in de biofilie interieurtrend en is ideaal voor het creëren van een groene muur in huis.

Jardin Botanico

FotoBloemetjesbehang is terug van weggeweest. En hoe!Een andere opvallende print uit de nieuwe collectie is het Jardin Botanico behang. Deze alternatieve interpretatie van het bloemenmotief is absoluut uniek en doet denken aan een kruidentuin. Het Jardin Botanico behang is verkrijgbaar in vier kleurenpaletten: Light, Sage, Navy en Black. Combineer deze print met een bijpassende verfkleur van Graham & Brown voor een complete look.

Structuurbehang

FotoBloemetjesbehang is terug van weggeweest. En hoe!Voor een natuurlijke uitstraling en de nodige rust in de ruimte, bevat de nieuwe collectie ook diverse structuurbehangen. Het eco-behang van Graham & Brown is geproduceerd met FSC-gecertificeerd papier afkomstig van duurzaam beheerde bossen en de gebruikte inkt is op waterbasis zonder schadelijke chemicaliën. Bovendien zijn alle verpakkingen 100% recyclebaar en gemaakt van 100% duurzaam materiaal. Een aanrader dus voor wie let op zijn footprint.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen