pinterest
Robuuste eikenhouten krukjes serie

Robuuste eikenhouten krukjes serie

Strak en stevig. Zo zijn de nieuwe krukjes van blomus het best te omschrijven. De comfortabele eikenhouten collectie heet Eli en is het meubeldebuut van ontwerpster Theresa Rand. De in Europa geproduceerde serie is gemaakt van massief FSC-gecertificeerd eikenhout en bestaat uit een bank, een barkruk, een voetenbank en een klassiek onderdeel dat eventueel kan dienen als bijzettafel. Alles uit de serie is multifunctioneel en door het hele huis te gebruiken.

Je nieuwe favoriet 

FotoRobuuste eikenhouten krukjes serie

Stoer en zacht, dat is deze nieuwe serie van blomus. De afgeronde hoeken maken dit meubel tijdloos. Ontwerpster Theresa Rand zegt het volgende over haar collectie: 'De verschillende stukken zijn zowel praktisch als veelzijdig, hun gladde oppervlakken en ronde vormen zijn zowel visueel als fysiek geruststellend. Ik wilde iets maken dat lang meegaat, zowel in kwaliteit en materiaal als in het ontwerp zelf.'

De ontwerpster

FotoRobuuste eikenhouten krukjes serie

Dat blomus niet zomaar een ontwerpster heeft gevraagd voor de krukjes blijkt uit de indruk die de Duitse Theresa Rand heeft achtergelaten in de interieurwereld. Eerder ontwierp ze al bestek en een servieslijn.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen