pinterest
Voor de perfecte buitenruimte

Voor de perfecte buitenruimte

Nu het voorjaar weer in de lucht hangt, begint de zin om de tuin in te gaan te kriebelen. Straks zit je weer lekker buiten in de zon, het liefst op een plek die voor jou voelt als de perfecte buitenruimte. Is dat een plek waar je kan loungen op een zonnige dag en waar je lekker kan relaxen met een kop koffie? Een plek waar je lange avonden met vrienden en familie kan genieten? Dan is de nieuwe modulaire outdoor meubelcollectie Grow van blomus vast ook iets voor jou.

FotoVoor de perfecte buitenruimte

Flexibele modules

Het creatieve uitgangspunt van de ontwerpers is duidelijk: de behoefte aan intelligent ontworpen buitenmeubilair. De nieuwe outdoor meubelcollectie in twee verschillende tinten grijs bestaat uit acht verschillende flexibele modules die kunnen worden gemixt en gecombineerd om te voldoen aan ieders stijl, smaak en ruimte. 

De Grow collectie is perfect om kleine intieme plekken te creëren in een grotere buitenruimte, maar is ook geschikt voor een tuin of balkon van kleiner formaat. Elk meubel bestaat uit een zachte kern van schuim welke is bekleed met stevig, waterbestendig textiel. Dit sneldrogende textiel beschermt de materialen aan de binnenkant tegen beschadigingen. Het hoogwaardige schuim zorgt voor een uitstekend comfort tijdens het relaxen. 

FotoVoor de perfecte buitenruimte

Buitenverlichting

Voor de verlichting van je terras of tuin introduceert blomus de nieuwe lamp Tawa. Tawa is in twee maten verkrijgbaar en de lamp is bekleed met textiel. Het design is geïnspireerd op klassieke lantaarns en de naam is afgeleid van het Japanse woord voor "toren". Begrijpelijk, want de slanke vorm van Tawa lijkt op een elegant architectonisch silhouet.

FotoVoor de perfecte buitenruimte

Tawa kan worden bediend via een app en de drie verschillende lichtstanden zorgen ervoor dat je voor elke gelegenheid de perfecte sfeer kunt creëren. Of dat nu buiten is of zelfs binnen, wanneer het seizoen verandert en je een lamp nodig hebt om je interieur te verlichten. 

Bekijk meer producten uit de outdoor collectie

De Blomus Outdoor collectie en andere mooie producten van Blomus koop je bij Bath & Living

Op zoek naar meer tuininspiratie? Kijk dan hier

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen