pinterest
Creatief meubel! Van tafel naar kast en terug

Creatief meubel! Van tafel naar kast en terug

Het nieuwste ontwerp van de creatieve meubeldesigners van Spinwood swingt. Van een ruime tafel naar een smalle kast en terug. De Spinwood Swing is een multifunctionele en stoere eettafel annex servieskast voor iedereen die graag uitgebreid tafelt, maar daar eigenlijk niet de ruimte voor heeft.

Uniek ontwerp

FotoCreatief meubel! Van tafel naar kast en terug

Dankzij het unieke ontwerp, draai je de swing in één beweging tot een kast die niet in de weg staat en meteen een mooie plek is om je serviesgoed en glazen op te bergen. Dit mooie meubel met een twist is uitgevoerd in bewerkt staal en Aziatisch hardhout met het FSC-keurmerk. Superhandig voor wie klein woont of voor in een multifunctionele kantoorruimte waar eens in de zoveel tijd een brainstormsessie, diner of rond-de-tafel-gesprek op het programma staat.

Over Spinwood

FotoCreatief meubel! Van tafel naar kast en terug

Spinwood is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in stoere houten gadgetmeubelen. De uitklapbare producten uit de serie The Folding Dutchman zijn innovatief en multifunctioneel. Zo is de Spinwood buitenbank in één beweging te transformeren tot ruime picknicktafel. Het idee kwam van de broers Gijs en Bram Buissant, die elk voorjaar weer stoelen hun Amsterdamse stoep op sjouwden om van de eerste zonnestralen te genieten. Een vast bankje zou fijn zijn, een picknicktafel nog beter, maar die staat de rest van het jaar natuurlijk enorm in de weg. Of toch niet? In samenwerking met topontwerper Ilias Ernst kwamen ze tot een gloednieuw design dat alles wat de Nederlandse zomer nodig heeft in zich verenigd: een bankje en een picknicktafel in een. Het was het eerste product in een hele serie designmeubelen met een twist.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen