pinterest
Creëer harmonie tussen interieur en exterieur

Creëer harmonie tussen interieur en exterieur

Geniet je dagelijks van je interieur, maar heb je deze ervaring niet als je naar buiten kijkt in de tuin? Dan is het tijd om de charme en sfeer van je binnenruimte naar buiten te brengen. Begin met het opnieuw ontwerpen van je tuin, zodat deze een verlengstuk wordt van je persoonlijke stijl en comfort. Dit is waar het inschakelen van een tuindesigner van onschatbare waarde kan zijn. Een professionele tuinontwerper brengt niet alleen creativiteit en expertise, maar zorgen voor de samenhang tussen binnen- en buitenruimtes. Het team van Vermeulen Groenprojecten begrijpt dat een tuin veel meer is dan alleen een groene ruimte. Het is een verlengstuk van je huis en een reflectie van je persoonlijkheid en levensstijl. Zij ontwerpen tuinen die perfect harmoniëren met je woning, gezin en unieke wensen.

FotoCreëer harmonie tussen interieur en exterieur

Inspiratie en realisatie

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie – de vakmanschap van Vermeulen Groenprojecten brengt elk tuinontwerp tot leven. Zij staan open voor jouw ideeën tijdens de aanleg en benaderen elk project met zorg en professionaliteit om je droomtuin werkelijkheid te laten worden. Freek Vermeulen maakt met zijn team al meer dan 20 jaar tuinen in het absolute topsegment. Gerenommeerde tuinarchitecten weten Freek te vinden als het gaat om de verfijning van ontwerp, de implementatie of aanleg van de tuin. Dit proces van start tot oplevering begeleid Freek van begin tot einde.

FotoCreëer harmonie tussen interieur en exterieur

Passie voor groenprojecten

Van zeer grote, complexe projecten met zwembaden en vijvers tot het aanleggen van een functionele achtertuin met bestratingswerk alles is mogelijk. Ze bieden maatwerk ontwerpen die je persoonlijke stijl en behoeften weerspiegelen. Een goed ontworpen tuin kan de levenskwaliteit verbeteren en draagt bij aan de geestelijke gezondheid, terwijl het tegelijkertijd de marktwaarde van de woning verhoogt. Of je nu een grote of kleine tuin hebt Vermeulen Groenprojecten vertaalt jouw wensen in een buitenruimte waar je jarenlang plezier van hebt. Met vakkundig onderhoud is het extra genieten van je tuin en de natuur.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, werkwijze en onderhoud van je tuin? Kijk dan op de website van Vermeulen Groenprojecten.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen