pinterest
De dekbeddentrends van deze winter

De dekbeddentrends van deze winter

Is jouw huis al winterproof? Nu het weer vroeg donker is en de temperatuur steeds verder daalt, is het hoog tijd voor cozy avonden onder de warme wol. Laat je inspireren voor een sfeervolle slaapkamer. Dit zijn de drie dekbedovertrektrends.

Trend 1: Levensechte materialen

FotoDe dekbeddentrends van deze winter
Riet, hout of toch wol? Schijn bedriegt, want het zijn toch echt katoenen dekbedovertrekken. Levensechte fotoprints van natuurlijke materialen staan dit seizoen centraal. Vooral wol is favoriet en dan met name de grofgebreide dessins. Je moet echt goed kijken, want vaak lijkt het net of je écht onder de wol ligt!

Trend 2: Puur natuur

FotoDe dekbeddentrends van deze winter
Met deze rustgevende prints uit de natuur, zoals vogels, bloemen en prachtige langschappen, kom je helemaal tot rust. De dekbedovertrekken met okergouden accenten zorgen daarbij voor een warme najaarssfeer in de slaapkamer.

Trend 3: Kunstzinnig mooi

FotoDe dekbeddentrends van deze winter 
Wat nou levensecht? Soms heb je gewoon zin om lekker kunstzinnig met verf in de weer te gaan. Dat dachten de designers van deze dekbedovertrekken vast ook! In deze geaquarelleerde collectie van Essenza staat een prachtig kleurenpalet centraal.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen