pinterest
De mooiste design tafellampen

De mooiste design tafellampen

Design lampen hebben altijd een verrassende look. Het is dus niet alleen een handige lamp, maar ook een echte accessoire voor je woning. Je kunt het neerzetten op een bijzettafeltje, je nachtkastje of op het bureau. Tafellampen komen voor in allerlei stijlen en formaten. Wij zetten zes mooie designs voor je op een rijtje!

FotoDe mooiste design tafellampen

1. Industriële leeslamp

Deze stoere tafellamp kun je heel goed gebruiken als leeslamp in de zithoek. De standaard kun je verstellen tot de gewenste hoogte. Dit is erg handig als je ’s avonds een goed boek gaat lezen. Heb je de lamp niet meer nodig? Dan functioneert het als een prachtige woonaccessoire. Deze industriële variant past in bijna elk interieur. Ze zijn er niet alleen in het zwart, maar ook in het zilver of goud. Kijk maar eens op Directlampen.nl voor meer opties!

FotoDe mooiste design tafellampen

2. Creatieve bureaulamp

De bovenstaande design tafellamp staat geweldig op een bureau. Door het strakke ontwerp is het eenvoudig te combineren met andere accessoires. Geef je houten bureau meer kleur met groene plantjes en wees niet bang voor een georganiseerde chaos. De opvallende lamp blijft er altijd uitspringen.

FotoDe mooiste design tafellampen

3. Minimalistisch design

Goud en minimalistische designs zijn de perfecte combinatie. Het oogt chic en stoer tegelijk. Kies voor een tafellamp met een zwarte metalen voet en laat de gloeilampen extra opvallen. Je kunt lampen kopen in allerlei vormen en kleuren. Dit kun je dus eenvoudig aanpassen op de stijl van je interieur.

FotoDe mooiste design tafellampen

4. Retro tafellamp

Retro en vintage zie je voorlopig nog regelmatig terugkomen in het interieur. Er zijn hele klassieke varianten of juist stoerdere opties. De bovenstaande tafellamp heeft een retro design en het zwarte metaal zorgt voor een industriële touch. Dat is toch een hele mooie mix? Combineer het met pastelkleuren voor een zacht en sfeervol geheel.

FotoDe mooiste design tafellampen

5. Elegante slaapkamerlamp

Een leeg nachtkastje ziet er vaak nogal saai uit. Kies daarom voor een originele tafellamp. Het bovenstaande design is heel elegant zonder dat het tuttig wordt. Dit komt door de donkere kleur en de eenvoudige lampenkap. In plaats van zwart kun je ook kiezen voor donkerrood of een bruintint. Dit straalt wat meer warmte uit.

FotoDe mooiste design tafellampen

6. Modern klassiek

Een klassieke lamp kan jouw slaapkamer nog romantischer maken. Koop geen standaard model, maar ga eens op zoek naar een moderner design. Denk aan een zilveren lampenvoet met bijzondere vormen of juist een eenvoudige voet met een uitgesproken lampenkap. Pas de kleur wel altijd aan op de rest van de slaapkamer. Zo vormt alles een mooi geheel.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen