pinterest
De stijlbadkamer van mijn bad in stijl

De stijlbadkamer van mijn bad in stijl

Maak kennis met de stijlbadkamer van mijn bad in stijl. Deze badkamerstijl ademt een industriële stijl met zwarte accenten. De badkamer is zorgvuldig geselecteerd waarbij een ultieme mix is ontstaan tussen trends en stijl. Styliste Marije Develing van Maison Belle stylde deze badkamer af voor een perfect eindresultaat.

FotoDe stijlbadkamer van mijn bad in stijl 

Sfeervol industrieel

De tegels zijn helemaal van deze tijd doordat de grijze kleurstelling is uitgevoerd in een ton sur ton pallet van taupe met het luxueuze pearl. Het badmeubel is uitgevoerd in een warme houtkleur en in combinatie met de industriële elementen en de tegels zorgt dit geheel voor een prachtige sfeer.

De opzetkom is een ware eye-catcher in de badkamer en met de spiegel erboven met ingebouwde ledverlichting is de badkamer klaar voor een echte wellnessbeleving. De glazen douchedeur is eveneens uitgevoerd in een industriële stijl. Ook in de douche komen stijlvolle zwarte elementen terug, zoals de inbouwkranen en de hand- en hoofddouche. 

FotoDe stijlbadkamer van mijn bad in stijl

Badderen in stijl

Ben jij van het badderen in stijl? Kies dan voor het zwart-witte vrijstaande bad met vintage uitstraling. De vrijstaande zwarte kranen zijn een sieraad bij het bad. 

 FotoDe stijlbadkamer van mijn bad in stijl

Stijlvolle toiletruimte

En ten slotte - maar zeker niet minder belangrijk - de toiletruimte! In deze mijn bad in stijl stijlbadkamer is het toilet strak uitgevoerd met een combi van een strakke bedieningsplaat en zwart Italiaans design wandcloset.

Wil je meer weten over de stijlbadkamers van mijn bad in stijl? Vraag dan nu het nieuwe en gratis MOODS badkamermagazine aan ter inspiratie

Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen bij de dichtstbijzijnde mijn bad in stijl showroom. Bekijk hier welke showroom het meest bij je in de buurt zit en neem contact op. 

Kijk voor meer badkamerinspiratie ook eens op uw-badkamer.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen