pinterest
Dit spetterende behang maakt iedereen vrolijk

Dit spetterende behang maakt iedereen vrolijk

Wilde bloemen in mooie felle kleuren spatten van je muur af. Dit nieuwe behang van Graham & Brown geeft elke kamer een vrolijke noot. De collectie is het hoogtepunt van meer dan twintig jaar botanische ontwerpen, waarbij elk blad, stengel, knop en bloem uit de wildernis van het Engelse Wiltshire werd verzameld en gefotografeerd.

Wildernis in regenboogkleuren

FotoDit spetterende behang maakt iedereen vrolijkDit portret van de weidewildernis is het nieuwe Summer Border Rainbow behang van de Engelse behang- en verfspecialist. Het ontwerp is geïnspireerd een kleurrijke tuin van een tuinontwerper waar een overvloed aan grassen, kaardebol en verbena groeien. Wilde schoonheid die getemd is in een tuin.  Het behang is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen.

Sprekende tinten

FotoDit spetterende behang maakt iedereen vrolijkGelaagde bladeren in felle kleurtjes en wilde bloemen die tegen de muur gegooid lijken, dat is het Serendipity Rainbow fotobehang. Met tinten als felroze, oranje en ijsblauw en oranje geeft dit behang je kamer een aantrekkelijke vrolijkheid. Je kunt zelf uiteraard kiezen hoe je de rest van de ruimte wilt stylen. Als voorbeeld is een bank in dezelfde kleuren gestoffeerd met felle kussentjes, maar een bank in één tint past natuurlijk ook.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen