pinterest
Een plek om tot rust te komen

Een plek om tot rust te komen

Rolf Benz is onder interieurliefhebbers vooral bekend van de heerlijke loungebanken en geweldige stoelen. En altijd met een verhaal erachter. Zo is deze Freistil 169 geïnspireerd op het idee van een oriëntaalse kiosk, een open paviljoen in parken en paleizen met royale zitjes.

Combinatie van verschillende vormen

FotoEen plek om tot rust te komen

Freistil transporteert dit idee van de kiosk naar de 21e eeuw en creëert een plek van vitaliteit en rust, waarin op aangename wijze, zware en lichte, ronde en a-symmetrische, moderne en traditionele vormen met elkaar worden gecombineerd. Het design is van de Duitse ontwerper Sebastian Herkner.

Liefdevol

FotoEen plek om tot rust te komen

Bijzonder en bijna provocerend is de hoge rug die naar boven taps toeloopt. Aan de binnenkant enigszins schuin en in twee hoogtes uitgevoerd. Een opulente sfeer ontstaat door toepassing van verschillende luxe rug kussens, groot en klein, kleurrijk of neutraal, uni of met een patroon. Verbazingwekkend genoeg zweeft deze gehele heerlijke geborgenheid lichtjes boven de vloer, naar keuze op metalen of houten pootjes. Liefdevolle ambachtelijke details zoals de biesnaad in het ruggedeelte en de bewerkelijke naden bij de kussens zijn kenmerkend voor freistil 169.

FotoEen plek om tot rust te komen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen