pinterest
Een thuisbar in de woonkamer!

Een thuisbar in de woonkamer!

De keuken is de centrale plek in huis waar iedereen samenkomt. Daarom zijn de keuken en de living meer en meer één ruimte geworden waar multifunctionele meubels goed van pas komen. Dit zijn flexibele meubels met handige functies, die vaak achter strakke deurtjes verscholen zitten.

Mooi voorbeeld is het pocketsysteem van next125; een multifunctionele kast met schuifdeuren die zeer veelzijdig is en nu ook is uitgerust met een perfecte thuisbar. In dit artikel lees je wat de mogelijkheden zijn.

FotoEen thuisbar in de woonkamer!

next125 pocketsysteem geschikt in elke situatie

Het pocketsysteem van next125 past zich aan iedere situatie aan en is daarom geschikt voor verschillende ruimtes in huis. Deze kast kan namelijk qua de vorm, materiaalkeuze en kleur volledig worden aangepast aan de dominante stijl in een ruimte.

Vooral ook omdat het mooie front met groeven van notenhout een bijzondere verrassing in petto heeft: twee nisplanken van geëloxeerd onyxzwart aluminium en een van dimbare verlichting voorzien aluminium wandbord veranderen de nis in een te gekke thuisbar. De gespiegelde achterwand zorgt het perfecte licht.

Geschikt om te personaliseren

Het pocketsysteem kan op talloze manieren worden gepersonaliseerd. Zo is het verkrijgbaar in een hoogte van 219 cm en een breedte van maximaal 280 cm. De kast kan aan beide zijden met hoge kasten worden uitgebreid, maar ook op zichzelf slaat deze een goed figuur. 

FotoEen thuisbar in de woonkamer!

Deze herinterpretatie van de klassieke barkast is standaard voorzien van een gespiegelde achterwand, frame-elementen, verlichting en wangenregalen. Hierdoor sluit het meubel perfect aan bij de eisen die worden gesteld aan een moderne leefruimte en de designwensen van de bewoners. Meer informatie vind je op next125.com

Lees ook: Opbergwonder met ruimtebesparende inschuifdeuren

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen