pinterest
Fashion Furniture Design

Fashion Furniture Design

Filosofie

De wereld is in een overgang. De mens ontwikkelt zich naar een nieuw bewustzijn; een bewustzijn van waarde hechten aan; het goede, het eerlijke, de kern, de puurheid van het bestaan. De nieuwe mens wil weg van het mateloze consumeren, een drang voorvloeiend uit het tijdperk van massaproductie. De bewuste mens heeft lering getrokken uit dit tijdperk en weet nu producten op waarde te schatten. Niet veel voor weinig, maar goed voor eerlijk; consumeren met aandacht.

 FotoFashion Furniture Design   FotoFashion Furniture Design 

 

Visie

FashionFurnitureDesign heeft de visie dat de nieuwe mens behoefte heeft aan het nieuwe product. Een product dat met aandacht is ontwikkeld, een product dat het beste neemt van verschillende disciplines en dit samenvoegt tot een nieuw product. Een product dat ruis elimineert en terugbrengt tot de schone kern. Een schone kern dat de krachtige basis legt voor een lang leven van groei.

 FotoFashion Furniture Design   FotoFashion Furniture Design 

 

Missie

Het is de missie van FashionFurnitureDesign haar meubels toegankelijk te maken voor liefhebbers van duurzaam designmeubilair. Door de slimme ontwerpen en het elimineren van prijsverdubbelende dealers blijven onze meubels op maat niet alleen aan het bovensegment voorbehouden maar zijn ze vooral toegankelijk voor u, de liefhebber.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen