pinterest
Funky twist in huis

Funky twist in huis

In de 19e eeuw, toen kinderen niet werden gehoord en design alleen voor de allerrijksten was weggelegd, was het leven thuis heel anders. Totdat ruimdenkende Zweden de ‘allrum’ bedachten: een kamer voor iedereen, waar de hele familie mag samenkomen en genieten van geweldig design. De nieuwe SÄLLSKAP limited collectie van IKEA viert Zweeds traditioneel design uit de 19e eeuw, maar dan wel met een funky twist. Vanaf november verkrijgbaar.

One size fits all

FotoFunky twist in huis

FotoFunky twist in huis

De robuuste en natuurlijke uitstraling van massief grenen speelt een hoofdrol in de SÄLLSKAP collectie. Geniet bijvoorbeeld met het hele gezin aan de stoere SÄLLSKAP tafel en bijbehorende houten bank. Of benut kleine ruimtes optimaal met de multifunctionele SÄLLSKAP opbergbank en –stoel. Ze zijn compacter dan hun inspiratiebronnen uit de 19e eeuw, maar nog net zo mooi.

Koken in Zweedse kunst

FotoFunky twist in huis

FotoFunky twist in huis

Koken in Zweedse kunst? Elke thuiskok ziet er goed uit in het SÄLLSKAP schort, gebaseerd op een jurkdesign van de 19e-eeuwse Zweedse kunstenaar Karin Larsson. Ook de vrolijke katoenen theedoeken met onder andere teckels en geraniums zijn onmisbaar in de keuken. Met de placemat en de papieren servetten op de eettafel kan het diner niet mislukken.

Soep vol geluk

FotoFunky twist in huis

FotoFunky twist in huis

Volgens sommige tradities brengt een klavertje vier op de bodem van de soeppan geluk voor iedereen aan tafel. Of de SÄLLSKAP soeppan echt geluk brengt, dat mag je zelf proberen. Het ziet er in ieder geval gezellig uit als de pan leeg is. De met de hand beschilderde schalen en borden zorgen voor een verrassende twist als de soep wordt opgediend.

De kracht van textiel

FotoFunky twist in huis

Kussens zijn echte sfeermakers. De prints van de SÄLLSKAP kussen(overtrekken) zijn geïnspireerd op prachtige Zweedse patronen van vroeger. Ook in de slaapkamer heeft dit een geweldig effect. Kom heerlijk tot rust in een bed vol geraniums of onder een 18e-eeuws spikkelpatroon met het SÄLLSKAP dekbedovertrek dat gemaakt is van 100 procent katoen van meer duurzame bronnen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen