pinterest
Metamorfose met behang en verf

Metamorfose met behang en verf

Dit is de tijd om je huis een make over te geven. Misschien ga je zelfs niet op vakantie en geef je de voorkeur aan je interieur boven de camping. Een metamorfose hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een lik verf en een rol behang kunnen al wonderen verrichten. De collectie van Graham & Brown bestaat uit ontelbaar veel printjes behang en verfkleuren.

Perfecte match

FotoMetamorfose met behang en verf

Groen is de trend

Groen is de kleur van het seizoen en heeft zich ook doorgezet in het interieur. Deze kleur heeft een kalmerende en rustgevende werking op ons brein en staat voor harmonie en balans. Wie wil dat nou niet in zijn huis? Graham & Brown koos al eerder voor Adeline als "kleur van het jaar". Adeline is een rijke, flesgroene tint die perfect kan worden gecombineerd met de meeste andere kleuren.

FotoMetamorfose met behang en verf

Adeline - Graham Brown

De opvallende verfkleur Adeline is de perfecte keuze als je een statement wand in je home-office, woonkamer, keuken of slaapkamer wilt. Resultaat is een mooie wand die direct veel sfeer in huis brengt. Bovendien is groen de kleur van leven, vernieuwing, natuur en energie. Allemaal elementen die voor een positieve vibe zorgen. 

Kleurenpalet

Is dit niet helemaal de kleur voor jouw interieur? Het kleurenpalet varieert van trendy groen tot pittig rood. De verfcollectie van Graham & Brown is speciaal ontwikkeld om perfect te matchen met de behangcollectie. De verf collectie bestaat uit een matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak zodat je een complete look voor je interieur kunt creëren.

Twijfel je over de juiste kleur verf of het juiste behang? Op de website zijn van alle producten samples te bestellen.

Ook deze ecoverf past goed bij het behang van Graham & Brown.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen