pinterest
Zoning? Ja, zoning op je muur

Zoning? Ja, zoning op je muur

Ben je op zoek naar iets speciaals op je muur? Anders dan een kleurtje of behang? Lees dan dit artikel over zoning eens. Zoning geeft een bijzonder effect, doordat je met behang en verf werkt. Maar het is niet zomaar dat je deze twee toepast en het ruimtelijk hebt gecreëerd. Zoning vraagt om inzicht. Behangspecialist Graham & Brown geeft tips en voorbeelden.

Out of the box

FotoZoning? Ja, zoning op je muur

Graham & Brown kan deze tips en trucs makkelijk geven, omdat hun eigen collectie behang en verf behoorlijk groot is. En ten tweede heeft dit Engelse merk behang dat opvallend en uniek is en perfect past bij iedereen die out of the box denkt en nu nog een stapje verder wil gaan. Er wordt gewerkt met klassieke, trendy en levendige kleuren. De verf is duurzaam en speciaal ontwikkeld om perfect te combineren met het behang.

Ook zoning met behang

FotoZoning? Ja, zoning op je muur

Ook met behang alleen kun je zoning toepassen. De behangcollectie van Graham & Brown bevat uiteenlopende composities, dessins en kleuren om dit op een creatieve manier op je muur te plakken. Denk hierbij aan een baan in de breedte van het bed of de bank, die je door laat lopen op het plafond. En het ruimtelijk effect is daar!

Vier afwerkingen

FotoZoning? Ja, zoning op je muur

De duurzame verf van Graham & Brown is verkrijgbaar in vier afwerkingen, te weten: matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Uiteraard kun je eerst met wat samples thuis aan de slag. Dit heeft ook de voorkeur, want eenmaal op de muur is er geen ontkomen meer aan. Wel gewaagd!

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen