pinterest
Terug van weggeweest, bloemetjesbehang

Terug van weggeweest, bloemetjesbehang

Er lijkt geen ontkomen aan, we gaan weer richting bloemetjesbehang. Ooit verketterd en sporadisch nog gezien in verlaten huizen, maar vanaf volgend jaar helemaal terug. Graham & Brown presenteert Bloomsbury Neo-Mint als behang van het jaar 2020. 

FotoTerug van weggeweest, bloemetjesbehang

Uitgebreide behang-collectie

Het verticale verlopende totemtrail-patroon verwijst naar de 18de-eeuwse neoklassieke interieurs en wordt gecombineerd met de vertrouwde Engelse plattelandsmotieven zoals chrysanten, primula's en rozen. De achtergrond voor het ontwerp is een zacht pastelkeurig groen dat mooi past bij de andere zachte sorbettinten die steeds populairder worden in interieurs.

FotoTerug van weggeweest, bloemetjesbehang

Het behang van het jaar en de kleur van het jaar zijn fraaie voorbeelden van de soorten behang met bijpassende verf die Graham & Brown aanbiedt. Elk behang in de uitgebreide collectie heeft een exact bijpassende kleur verf en drie bijpassende tinten die voor elke kamer de passende kleurcombinatie bieden.

FotoTerug van weggeweest, bloemetjesbehang

De kleur die het behang van het jaar complementeert is de kleur van het jaar: Adeline, samen met de bijbehorende tinten Stirling Green, Popsicle, en Stone. Bloomsbury is ook beschikbaar in Emerald, Clancy Grey en Noir.

FotoTerug van weggeweest, bloemetjesbehang

Behang en verf is te koop op de website www.grahambrown.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen