pinterest
Kroonluchters tegen de muur

Kroonluchters tegen de muur

Graham & Brown is dé levenarcier van opvallend behang. Ook hier weer. Grote repeterende patronen zijn kenmerkend voor dit nieuwe behang, genaamd Drawing Room. Deze kan volgens trendsetters juist op meerdere wanden in de kamer kan worden toegepast. Voor een extravagant effect wordt zelfs het plafond behangen. Het patroon van Drawing Room is een eigenzinnige vertaling van een traditioneel concept. In plaats van op te kijken naar de antieke verlichting in een statig huis, is deze geïntegreerd in het behang. Dit extra grote patroon is zeker anders en zal iedere ruimte in the spotlight zetten. Er zijn twee varianten.

Drawing room Charcoal

FotoKroonluchters tegen de muur 

De kleur Charcoal (houtskool)l toont een nachtelijke achtergrond met zachte kleuren die de muur oplichten. Een warme mosterdtint en serene blauw- en grijstinten zorgen voor de perfecte finishing touch. Maak een statement met dit opvallende patroon en behang meerdere wanden en zelfs het plafond. Uiteraard heeft Graham & Brown dit behangcollectie perfect bijpassende verfkleuren die het interieur tot in het detail afmaken.

Drawing Grey

FotoKroonluchters tegen de muur 

De grijze variant heeft een subtiele grijze achtergrond, waardoor de illusie ontstaat dat de zon door de ramen schijnt. Resultaat: een klassieke esthetiek met deze extra grote print van gedetailleerde kroonluchters die aan een groot plafond hangen.

Hier vind je verfsoorten die passen bij extravagant behang.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen