pinterest
Het hele jaar kerstsfeer

Het hele jaar kerstsfeer

Bij het vooruitkijken naar de feestdagen ligt de focus vaak op kerstdecoraties. Elke keer is het een uitdaging om creatief te blijven en de voortdurend veranderende trends daarin mee te nemen. Dit jaar kiest Graham & Brown voor een andere benadering, weg van de traditionele kerstkleuren rood, wit en groen en met enkele alternatieve manieren. James Greenwood, interieurexpert bij Graham & Brown, deelt zijn visie: 'Kerstdecoratie is iets waar we echt van genieten. Deze tijd van het jaar is bijzonder sociaal en we willen ons huis zo gastvrij mogelijk maken voor familie en vrienden. Hier zijn drie mooie stijlen om dat te doen.'

Jack Frost

Graham & Brown presenteert een kerstlook met een matblauw interieur, wat ideaal is voor de minimalistische liefhebbers van Scandinavisch design. Deze stijl met mat witte en neutrale aardse tinten zorgt voor een ingetogen rustige uitstraling te midden van alle kerstdrukte.

Zest of Christmas 

FotoHet hele jaar kerstsfeer

Een ontwerp uit het archief dient als tweede look. Kerstmis staat bekend om vreugde en deze stijl wekt dat vrolijke gevoel op in onze interieurs, zowel voor onszelf als voor onze gasten. Het is een leuke en speelse manier om het interieur op te frissen en de stemming te verbeteren, terwijl je een ruimte creëert die het hele jaar door gebruikt kan worden. Behang, verf en decoraties spelen hierbij een rol. Het mag dan geen traditionele kerstlook zijn, maar het brengt zeker levendigheid en plezier in huis tijdens deze feestdagen.

House Envy 

FotoHet hele jaar kerstsfeer

De laatste look zal gasten jaloers maken. Hoewel groen een kerstklassieker is, zorgt deze intens gekleurde woonkamer voor een perfecte setting voor een glamoureuze avond vol festiviteiten. Het is de hotelcheque uitstraling waar zovelen naar op zoek zijn. De diepgroene muren en het zachte meubilair scheppen een rustgevende, eigentijdse ruimte. Gouden en lichte houten accenten maken het helemaal af!

Meer inspiratie voor je wanden vind je hier!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen