pinterest
Highlevel Cityliving

Highlevel Cityliving

Het nieuwbouwappartement van de opdrachtgevers van Interieurarchitect Michiel de Zeeuw maakt onderdeel uit van een heel exclusief project. Boven op een bestaande garage midden in een stadshart is op spectaculaire hoogte een uniek appartementencomplex gebouwd. Michiel is vanaf de start betrokken bij dit project en ontwierp de binnen architectuur. Door gebruik te maken van maatwerkoplossingen, rijke materialen en warme kleuren heeft hij intimiteit toegevoegd aan de excentrieke woonbeleving in het luxe-appartement met groot dakterras.

FotoHighlevel Cityliving

Stijlvolle zichtlijnen

Bij binnenkomst in het appartement word je getrakteerd op het imposante uitzicht. “Door gebruik te maken van stalen binnendeuren met helder glas zijn de zichtlijnen stijlvol doorgevoerd,” vertelt Michiel. “De keuken met het grote kookeiland is het hart van het appartement.” De hoge kastenwanden geven de ruimte een fijne sfeer, door de uitvoering in massief hout en lak. Een voorzetwand voor de glazen pui geeft ruimte aan een tv en de in between gordijnen. Ook de bijkeuken is ondergedompeld in dezelfde look en feel. Gescheiden door een stalen taatsdeur kijk je vanuit de keuken naar de wijnklimaatkast.

FotoHighlevel Cityliving

Maatwerk

De houten maatwerkkast in de keuken loopt perfect door in de living. Hier voldoet de stijlvolle wandkast onder andere als televisiemeubel. De diepblauwe muur achter de bank zorgt voor rust en geborgenheid. Een plek waar je gezellig bij elkaar komt. Door het hele appartement is voor dezelfde keramische tegelvloer gekozen. In het privégedeelte van deze woning bevinden zich de studeer-/logeerkamer, twee badkamers, een apart toilet en de master bedroom die via een ‘walk through closet’ te bereiken is.

FotoHighlevel Cityliving

Het diepe balkon is vanuit meerdere ruimtes te betreden en leid je naar een enorm dakterras. Ook bij de externe inrichting is Michiel betrokken geweest. “Alle wensen van de opdrachtgevers zijn in dit project vervuld. Het was best spannend om een goed evenwicht te vinden in het open karakter van de woning en daarbij de intimiteit niet uit het oog te verliezen. Maar de uitvoering is precies zoals gewild,” vertelt Michiel de Zeeuw.

Wil je de hele reportage van Michiel de Zeeuw en andere interieurarchitecten bekijken? Bestel dan hier de jubileumeditie van UW woonboek!

Lees ook: Binnenkijken bij... de mooiste projecten uit het woonboek

Michiel de Zeeuw | Michiel de Zeeuw Interior Concepts - www.michieldezeeuw.com

Fotograaf: Pascal Striebel Photography

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen