pinterest
Van kastje naar zit- & sta-werkplek

Van kastje naar zit- & sta-werkplek

Omdat we allemaal steeds meer vanuit huis werken, is een comfortabele werkplek een must. Niet iedereen heeft de ruimte voor zo'n thuiswerkplek en daarom is de HomeFit ontwikkeld: een ergonomische werkplek in een kastje!

FotoVan kastje naar zit- & sta-werkplek

Zit- sta-bureau in een kastje

Net als op kantoor is het ook thuis belangrijk om een ergonomische werkplek in te richten. Vaak zijn tijdelijk ingerichte werkplekken niet geschikt en ontstaan klachten die te wijten zijn aan een slechte werkhouding. De nieuwe zit-/sta-werkplek voor thuis is volledig elektrisch in hoogte te verstellen. En het fijne is: het bureau heeft het formaat van een schoenenkast wanneer je het niet gebruikt. Met een paar handelingen transformeer je het kastje tot een comfortabele zit en sta werkplek.

De transformatie van het kleine kastje tot een volwaardige werkplek gebeurt snel en eenvoudig door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. Daarnaast is de HomeFit werkplek volledig elektrisch in hoogte te verstellen. Op deze manier kun je zowel zittend als staand in de juiste houding werken.

FotoVan kastje naar zit- & sta-werkplek

Hiermee zijn de meeste lichamelijke klachten die voortkomen uit een verkeerde werkhouding, zoals nekpijn, rugpijn en pijn in de schouders, te voorkomen. 

FotoVan kastje naar zit- & sta-werkplek

FotoVan kastje naar zit- & sta-werkplek

Uitgewerkt? Met een paar handelingen wordt het bureau weer een klein kastje. Door het compacte formaat is er altijd wel een plekje in de woonkamer te vinden waar HomeFit© tot z’n recht komt.

FotoVan kastje naar zit- & sta-werkplek 

Bekijk dit filmpje om te zien hoe je eenvoudig professioneel thuis kunt werken met de HomeFit©.

Duurzaam in Nederland gemaakt 

HomeFit© is ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd in fabrieken in Nederland. Door dicht bij de afzetmarkt te produceren blijven de afstanden klein en de CO2-uitstoot minimaal. HomeFit© is vanaf november 2020 leverbaar. Meer weten? Ga naar de website

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen