pinterest
Tropisch behang

Tropisch behang

Op de mooiste muren vind je tropisch behang. Van kleurrijke planten en bloemen tot exotische vogels, met dit behang waan je je thuis op een paradijselijk eiland. De nieuwe behangcollectie van Graham & Brown heeft acht nieuwe designs met veel patronen en gewaagde kleurstellingen. Het ontwerpteam van de Engelse behang- en verfspecialist intensiveerde bestaande trends door een extra kleur toe te voegen of andere verhoudingen in het patroon aan te brengen waardoor er geheel nieuw verschijningsbeeld ontstaat.

Extra diepte

FotoTropisch behang

Natuur, bladeren en jungle blijven onverminderd aanwezig en populair ook in deze nieuwe collectie. Liefhebbers van effen wanden en behang komen in deze collectie ook aan hun trekken met een behang dat is uitgevoerd een prachtige kleuren die extra diepte krijgen door de textuur.

Midnight Tropic

FotoTropisch behang

Creëer een tropisch toevluchtsoord in elke kamer met het levendige en opwindende Midnight Tropic. Luxe bladeren van verschillende planten worden gecombineerd met prachtige roze flamingo's. Met dit gewaagde ontwerp zet je gegarandeerd een statement. Pimp je toilet, entree, kleedkamer of overal waar je durft.

FotoTropisch behang

Pied de poule op de muur

FotoTropisch behang

De eyecatcher van deze collectie is het behang Christian. Geef je muren een haute-couture aankleding met deze tijdloze klassieker. Vernoemd naar de iconische modeontwerper Christian Dior, die dit patroon al gebruikte in zijn vroege werk. Dit statement-ontwerp is allesbehalve saai. Graham & Brown heeft ook twee effen behangen ontworpen om te combineren, waardoor diepte wordt toegevoegd aan elke muur.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen