pinterest
Interieurtrends 2022: behang & kleur van het jaar

Interieurtrends 2022: behang & kleur van het jaar

Graham & Brown, de bekende Britse behang- en verfspecialist, heeft zijn ‘Wallpaper of the Year’ en ‘Colour of the Year’ weer bekend gemaakt en daar kijken we elk jaar weer naar uit. Wat zijn de kleurentrends voor het interieur, met welk behang willen we dit jaar de mureneen metamorfose geven?

De kleuren voor het komende jaar zijn gebaseerd op rust en verjonging, waar wij ons heel goed in kunnen vinden. Het behang en de verfkleur van het jaar weerspiegelen aandacht voor de natuur, zelfzorg, reflectie en de optimistische kijk op de toekomst. Mooi! En nu het plaatje erbij:

FotoInterieurtrends 2022: behang & kleur van het jaar

Behang van het jaar 2022

Behang van het jaar 2022 RESTORE van Graham & Brown, laat wilde planten op een betonachtige achtergrond zien. Dit ontwerp is gebaseerd op de turbulente periode die achter ons ligt en staat symbool voor zelfzorg en het nadenken over hoe mensen hun impact op het milieu kunnen beperken en opnieuw contact kunnen maken met de natuur. RESTORE Midnight is ontworpen met het oog op genezing, verjonging en herverbinding met de natuur. Dit elegante ontwerp doet denken aan een wilde maar rustgevende betonnen jungle. Het ontwerp is voorzien van wilde, exotische planten die een rustgevende, rokerige blauwe achtergrond overnemen.

  • FotoInterieurtrends 2022: behang & kleur van het jaar
  • FotoInterieurtrends 2022: behang & kleur van het jaar

Restore is verkrijgbaar in nog twee andere kleurstellingen: Sky en Emerald. Restore Emerald is een rustig maar verfrissend smaragdgroen ontwerp, gemaakt om het buitenleven in huis te halen. Restore Sky heeft een rustgevend kleurenpalet van ijzig wit en hemelsblauw. Heel geschikt ook voor de badkamer, want ook hier is behang terug van weggeweest!

FotoInterieurtrends 2022: behang & kleur van het jaar

Restore Sky - Graham & Brown

Mural van het jaar 2022, RESTORE Midnight, laat zien hoe ver de productie en technologie van wandbekleding zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld en geëvolueerd. Ontworpen om onze opgefriste gemoedstoestand en nieuwe levensstijl te weerspiegelen. En na het zien van onderstaande foto willen wij direct met de slaapkamer aan de slag!

FotoInterieurtrends 2022: behang & kleur van het jaar

Mural Restore Midnight - Graham & Brown

Kleur van het jaar 2022

Als aanvulling op het Restore behang is er de kleur van het jaar 2022. BREATHE is een rustgevende middenblauwe tint.

FotoInterieurtrends 2022: behang & kleur van het jaar

Verfkleur Breathe - Graham & Brown

Breathe is perfect voor het creëren van rustige en vredige ruimtes en dat is precies wat nodig is voor het komende jaar. Donker genoeg om kleur en diepte toe te voegen, maar licht genoeg om verfrissend te blijven, deze rustige tint kan bijna overal in huis worden gebruikt.

Combineer met helderwit en koel grijs voor een luchtig gevoel of probeer samen te werken met diepere blauwtinten om een ​​spannende ruimte te creëren.

FotoInterieurtrends 2022: behang & kleur van het jaar

Zoals alle Graham & Brown verf is Breathe op waterbasis, geurloos en VOC-arm, wat resulteert in minder dampen en een milieuvriendelijker product. De verfblikken zijn volledig recyclebaar en er zijn geen dierproeven betrokken bij de producten van Graham & Brown.

Wij stropen in ieder geval dit najaar de mouwen weer op en weten wel wat we met onze muren gaan doen. Een verfrissende metamorfose! Hier vind je de Graham & Brown producten.

Meer kleurinspiratie

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen