pinterest
LIV your life

LIV your life

Het is Rolf Benz weer gelukt om een prachtige bank neer te zetten. LIV is het nieuwe Living Concept, ontworpen door het Italiaanse designstudio Nichetto Studio en Rolf Benz. De ontwerpers Luca Nichetto en Francesco Dompieri delen hun passie voor het ambachtelijke en industriële productieproces met Rolf Benz.

Breed scala

FotoLIV your life

De geometrische structuren van Rolf Benz LIV worden gevormd door metalen frames. De verschillende frames zijn voorzien van een comfortabele vering en vormen de basis voor een individuele combinatie van zitkussens, rugleuningen en zijdelen. Er zijn twee zitdieptes en meerdere breedtes beschikbaar, deze kunnen worden gecombineerd met een brede en smalle rugleuning en met een kast achter de bank, hiermee biedt LIV een breed scala aan mogelijkheden. Er zijn naar keuze verschillende losse, bijpassende kussens verkrijgbaar.

Gepolijst natuursteen

FotoLIV your life

Het frame en het onderstel van de bank is naast zwart en umbra grijs verkrijgbaar in de nieuwe, subtiel glanzende Marrone metallic kleur. Voor de afdekplaat kan worden gekozen uit gepolijst natuursteen in Graphit Brown of Carrara of in helder glas met een geschilderde onderkant in zwart, umbra grijs of Marrone metallic.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen