pinterest
Luxe all-weather loungemeubelen van Design2Chill

Luxe all-weather loungemeubelen van Design2Chill

Indoor banken voor outdoor gebruik? Of andersom? Met luxe loungemeubelen van Design2Chill kun je het verschil tussen binnen en buiten niet zien. Zo creëer je in de tuin het perfecte lounge gevoel!

De luxe daybedden, dinner sets en lounge banken zijn Dutch Design maatwerk en zijn net zo stijlvol én comfortabel in de woonkamer als op het terras. Of je nu een Sunlounger daybeds in de tuin zet voor een ontspannen siësta in de zon of een luxe dinerset op het terras plaatst voor lange avonden met vrienden en familie; deze duurzame tuinmeubelen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zitten en liggen ook nog eens heerlijk!

FotoLuxe all-weather loungemeubelen van Design2Chill 

All-weather tuinmeubelen 

De te gekke collectie hippe 'all-weather' lounge- en tuinmeubelen van Design2Chill heeft een innovatieve afwaterings- en ventilatiesysteem. De combinatie van 'quick-dry foam' en koud schuim, samen met de speciaal ontwikkelde stoffering is waterafstotend en beschermd tegen vuil en vlekken. Bovendien kun je kiezen uit meer dan 150 trendy kleuren en dessins en zitten de meubels super comfortabel!

FotoLuxe all-weather loungemeubelen van Design2Chill

Het ultieme ligbed om te relaxen

De Sunlounger daybeds van Design2Chill kunnen met één druk op de knop de rugleuning in de ideale positie verstellen en zijn daardoor het ultieme ligbed om te ontspannen en te zonnen. Je ligt of zit altijd comfortabel. Ze zijn zelfs als tweepersoonsbed beschikbaar!

FotoLuxe all-weather loungemeubelen van Design2Chill

Deze Zero loungebank is speciaal op maat gemaakt. De bank is waterafstotend, maar ook nog eens chloor en UV bestendig. Ideaal voor een wellnessruimte met veel zonlicht én voor bij het zwembad.

Door te investeren in hoogwaardige meubelen, creëer je een uitnodigende en elegante omgeving waar je jaar na jaar van kunt genieten. Of je nu een rustige plek zoekt om te ontspannen of een stijlvolle setting voor je volgende dinerfeest, luxe loungemeubelen zijn de perfecte keuze.

Wil je meer weten over deze loungemeubelen? Check: www.Design2chill.com of neem contact op via Info@design2chill.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen