pinterest
Moodboard Monday: inspiratie van Studio Plek

Moodboard Monday: inspiratie van Studio Plek

Inspiratie voor het ontwerpen van een interieur haalt interieurontwerper Mariëlle Verbeek van Studio Plek uit Fashion, beurzen, musea, reizen en de natuur. Mariëlle is een perfectionist met een enorme passie voor kleur en materialen. Ieder interieurontwerp is bij haar uniek en authentiek, passend bij de wensen en behoeften van haar klant. Dezelfde kleuren & materiaal combinaties gebruiken in een ontwerp gebeurt haar nooit. Daarom is ook ieder moodboard weer geheel anders en uniek.

Mariëlle: "Zowel kleuren, materialen & het ‘gevoel’ van een ruimte moeten in mijn moodboard naar voren komen. Dit inspirerende moodboard geeft een stoer en warm gevoel weer, waar strakke lijnen worden afgewisseld met zachte vormen. Het startpunt voor een woonkamer in industriële stijl met een twist van Studio Plek natuurlijk."

FotoMoodboard Monday: inspiratie van Studio Plek

De zachte, organische vormen komen terug in het bloemen behang, ronde structuur vloerkleed, ronde tafeltjes en accessoires. Het behang is groot opgeblazen, waardoor het toch stoer overkomt en een echte eyecatcher is in de bestaande witte keuken.

Mariëlle: "Behang kan je met de huidige prachtige collecties van vele mooie merken zien als een soort kunstwerk op zich. En als je een behang vindt in de juiste kleuren en afbeelding passend bij je moodboard kan dit echt alles samenbrengen. Het kan ook een startpunt zijn waaruit het moodboard ontstaat. Behang is voor mij als ontwerper geweldig en ik ben altijd blij als een klant aangeeft dat het mag.

De hoofdkleuren in dit moodboard zijn een intens blauw, zwart, beige en frisse wit. Het hout, bruine leer en gebruik van stoffen geven warmte, waarbij de houten vloer in een visgraatpatroon weer de strakke lijnen weergeeft. Een felle oranje als accent kleur geeft een mooi contrast & combinatie met het diepe blauw. De kleuren blauw en oranje zijn complementair en vullen elkaar prachtig aan. Als je twijfelt over een kleuren combinatie zoek dan eens naar de complementaire kleuren combinaties, dan kan je niet verkeerd gaan!

Een accent kleur wordt gebruikt in de accessoires, zoals verlichting, kussens en decoratie. Ook in de afbeeldingen van kunst en de lijsten is het mooi om juist de kleuren te gebruiken vanuit het moodboard, zodat er een geheel blijft bestaan en er balans is in de ruimte."

Studio Plek

Wil je een andere indeling? Nieuwe kleuren? De finishing Touch of een frisse blik die meekijkt? Neem dan contact op met Studio Plek in Heiloo, het creatieve hart van Mariëlle Verbeek. Laat mij jouw PLEK maken!

Voor meer inspiratie, informatie en beelden van voorgaande projecten kijk eens op onderstaande links:

BNS crisp profiel  

studioplek.nl

Instagram studioplek 

FotoMoodboard Monday: inspiratie van Studio Plek

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen