pinterest
Moodboard: Sereniteit aan zee

Moodboard: Sereniteit aan zee

Aan zee ligt een fantastische en unieke kleine bunkerwoning; een vakantiewoning waarin de eigenaar het vakantiegevoel van de omgeving wilde laten terugkomen. Omdat het een kleine woning is, kreeg interieurontwerper Chris Meertens ook de opdracht om slimme opbergruimte te creëren, die vloeiend op zou gaan in het interieur en de ruimte.

Kleuren

Het kleurenpalet in het moodboard dat Chris voor deze opdracht maakte, is rechtstreeks afkomstig uit de omgeving van de woning. De duinen, de zee en het strand brachten inspiratie voor de zandkleuren. Deze rustige kleuren doen het goed in een klein interieur om de ruimtelijkheid te bewaren. Het harmonieuze kleurenpalet zorgt voor sereniteit en gezelligheid in deze vakantiewoning.

FotoMoodboard: Sereniteit aan zee

Accent

De oorspronkelijk woning is gebouwd in de jaren 70. Het schootjes plafond en wat schrootjes aan de muur getuigen nog van die tijd. Door deze te benadrukken met het behang van Piet Hein Eek, is de nostalgie en het karakter van die tijd extra aangezet.

Maatwerk kasten

De beperkte ruimte van deze kleine vakantiewoning vroeg om slimme oplossingen. Maatwerkkasten werden ontworpen om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren zonder dat daarmee het interieur een en al kast zou worden. Een hoge kast met mogelijkheid tot het maken van een (uitklap)bureau is het resultaat, evenals een opbergkast verscholen achter de bank voor de kussens van de buitenbank.

Met dit ontwerp is het een harmonieus en functionele interieur geworden, waar ondanks de kleine ruimte er valt te genieten van de omgeving aan zee.

          Lees ook - Moodboard: Blauw en hout voor rust en warmte

Ben je ook nieuwsgierig naar de extra waarde van een interieurontwerper, neem dan gerust contact op met interieurontwerper Chris Meertens: “Bel me gerust. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. ‘Wat een goed idee, daar had ik nog nooit aan gedacht’, daar doe ik het voor!” - www.chrismeertens.nl

Instagram - Facebook - Pinterest 

Dit blog is geschreven door een bij BNS Crisp aangesloten interieurontwerper of -stylist. BNS Crisp is hét netwerk voor de interieurprofessional. Ons doel is om de aangesloten professionals - en daarmee het vakgebied - blijvend te ontwikkelen. Voor jou als consument is BNS Crisp een kwaliteitslabel: een bij BNS Crisp aangesloten interieurontwerp of -stylist is een betrouwbare professional die voldoet aan onze kwaliteitsstandaarden 

Profiel BNS Crisp:  Chris Meertens Interieurontwerp 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen