pinterest
More is more, raambekleding in laagjes

More is more, raambekleding in laagjes

Luxaflex® deelt graag tips over het creëren van een nog sfeervoller en warmer huis. Een goede manier om dit te bereiken, is door de nieuwe collectie plissé shades te combineren met (vouw)gordijnen. Ontdek de talloze voordelen van ‘layering’, dé interieurtrend die warmte in je huis brengt.

Het combineren van stijlen

FotoMore is more, raambekleding in laagjesTijdens de herfst brengen we meer tijd binnenshuis door en dan willen we natuurlijk dat het er warm en gezellig uitziet. Door verschillende soorten raambekleding te combineren, kun je jouw interieur direct deze uitstraling geven. De populaire interieurtrend, ook wel bekend als 'layering,' is een goeie keuze om sfeer te creëren. Denk aan het combineren van raambekleding met gordijnen. Dit zorgt niet alleen voor gelaagdheid in je interieur, maar ook voor energiebesparing, omdat de extra lagen de kou buiten houden tijdens de wintermaanden.

Minder galm

FotoMore is more, raambekleding in laagjes

De nieuwe collectie plissé shades van Luxaflex® biedt rijke texturen met dikkere stoffen, waardoor een luxe uitstraling wordt gecreëerd. Een ander voordeel is dat textiele raambekleding de akoestiek in de ruimte verbetert en echo's vermindert. Wist je dat tot wel 60 % van de echo's wordt veroorzaakt door harde materialen in huis, zoals muren, vensterglas en harde vloeren? Dankzij de plissé shades geniet je van een aanzienlijk verminderde galm in de kamer, wat vooral handig is als je thuis werkt of als de kinderen al slapen.

Opvallend of sereen

FotoMore is more, raambekleding in laagjes

Als jouw interieur voornamelijk lichte kleuren heeft in een Scandinavische stijl, dan kun je overwegen om lichte kleuren raamdecoratie te kiezen, in combinatie met lichtdoorlatende gordijnen. Zo benut je optimaal het natuurlijke licht in je woonkamer en voeg je meteen een speelse twist toe aan je interieur. Wil je juist een statement maken? Dan kun je raambekleding met een opvallende kleur of print overwegen als echte blikvanger. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen