pinterest
Hebben! Keuken-, serveer- of bar-trolley in huis

Hebben! Keuken-, serveer- of bar-trolley in huis

Nu de horeca tijdelijk gesloten is, moeten we er thuis het beste van maken. Daar kan de sympathieke next125 trolley mee helpen. De sympathieke trolley is verkrijgbaar als keuken-, serveer- of barwagen en is een aantrekkelijke en handige metgezel bij je thuis.

next125 trolley wint topklasse designprijzen

Tegenwoordig vormen de keuken en de direct aangrenzende eet- en woonruimte vaak één ruimte, waarin de meubels meerdere functies hebben. Multifunctioneel meubilair wint in deze ruimte daarom aan populariteit. Niet voor niets is de trolley van next125 dit jaar de winnaar van twee topklasse designprijzen: de Best of Interior Award en de German Design Award! Hij biedt een oplossing voor verschillende behoeften voldoet duidelijk aan de eisen van deze tijd.  

FotoHebben! Keuken-, serveer- of bar-trolley in huis

De innovatieve trolley werd met het winnen van de Best of Interior Award verkozen tot 'product van het jaar'. Ook de jury van de German Design Award was onder de indruk van de multifunctionele keukenhulp.

Een praktische bijzettafel op wieltjes, die dankzij een elegant opgelost functioneel ontwerp bijzonder veel opbergruimte biedt

FotoHebben! Keuken-, serveer- of bar-trolley in huis

next125 keuken met kookeiland en multifunctionele trolley

"Duidelijk geproportioneerde vormen, rechte lijnen en het contrast van donkere kleuren met houten applicaties zorgen voor een exclusieve, hoogwaardige esthetiek. Een praktische bijzettafel op wieltjes, die dankzij een elegant opgelost functioneel ontwerp bijzonder veel opbergruimte biedt en ook bij volledige belading niet overladen aandoet", luidde de reden voor de onderscheiding van de wagen in de categorie 'Excellent Product Design Kitchen'. 

Meer weten? Download het next125 magazine of bezoek een showroom in de omgeving

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen