pinterest
Hier is ie dan: de nieuwste zitbank van Ikea

Hier is ie dan: de nieuwste zitbank van Ikea

Is jouw interieur klaar voor iets nieuws? Lees dan even door, want IKEA komt dit voorjaar weer met een nieuw innovatief produkt! In februari lanceert IKEA namelijk het tweede deel van de samenwerking met industrieel designer Tom Dixon voor de DELAKTIG serie.

Dixon is geliefd door zijn innovatieve benadering van duurzame en 'simpel' vormgegeven producten en met de nieuwe Delaktig zitbankmaakt hij zijn naam weer waar. Deze bank kan je helemaal aanpassen naar jouw stemming en behoeften!

Een nieuwe blik op zitbanken

Laat je creativiteit de vrije loop: voeg een lamp toe, verander de rugleuning, plaats een extra armleuning en wissel de overtrek van de bank. Met DELAKTIG doe je jouw ding. Het aluminium onderstel is flexibel en verstelbaar, terwijl het zitvlak een ruwe, minimalistische uitstraling heeft. Beschikbaar in drie maten.

FotoHier is ie dan: de nieuwste zitbank van Ikea

IKEA en Tom wilden weten welke invloed de nieuwe manier van leven heeft op gestoffeerde meubelen. DELAKTIG daagt de conventionele productie van zitbanken uit. De bank kan naar eigen stijl en smaak worden gepersonaliseerd met accessoires zoals sitetables en moderne zwart lampen.

FotoHier is ie dan: de nieuwste zitbank van Ikea FotoHier is ie dan: de nieuwste zitbank van Ikea

DOE × JE × DING

DELAKTIG, Zweeds voor ‘betrokken’, draait grotendeels om samenwerking. Tom en IKEA gingen dan ook voor co-creatie in de breedste zin van het woord.

"Hoe meer mensen aan DELAKTIG meewerken, hoe beter. Dat is de manier waarop moderne bedrijven volgens mij moeten werken." – Tom Dixon

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen