pinterest
Nordic Green is de trendkleur van 2023

Nordic Green is de trendkleur van 2023

Goed nieuws voor liefhebbers van groen en natuur, Karwei roept Nordic Green uit tot dé trendkleur van 2023. Het team van trendexperts van de doe-het-zelf-zaak heeft dit zojuist besloten. 

Haal de natuur in huis FotoNordic Green is de trendkleur van 2023

In 2023 haal jij de natuur naar binnen met deze mooie zachtgroene kleur en is je huis helemaal hip. Dat Nordic Green is ook een kleur waar veel verschillende materialen en andere kleuren bij passen. Daarnaast zorgt deze natuurlijke tint voor een rustgevend gevoel in huis. Je ziet 'm terug in de bossen en interieurs van Scandinavië en de houten huizen langs de kust.

Niet helemaal je smaak?FotoNordic Green is de trendkleur van 2023

Soms duurt het even voordat je gewend bent aan een nieuwe kleur. Groen is misschien rustgevend, maar het valt wel op. Mocht de kleur toch niet helemaal zijn wat je ervan had verwacht, dan schiet Karwei je te hulp met hun kleurgarantie. Dat betekent dat je een andere kleur mag uitkiezen die beter bij je smaak past. Zo word je ook nog eens gemotiveerd om keuzes te durven maken. 

Lees ook: Groen is de trend voor het interieur

UitproberenFotoNordic Green is de trendkleur van 2023

De verf van Le Noir & Blanc is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de Karwei. Ben je niet zeker en wil je gewoon een klein stukje met de groene verf proberen, dan kun je bij Karwei de kleurtester halen. Ideaal om de kleur thuis uit te proberen. Als je er vervolgens voor kiest om de verf aan te schaffen, ontvang je het aankoopbedrag van de kleurtester terug.

Bekijk hier meer mooie kleuren voor de wand

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen