pinterest
Persoonlijke sfeer maak je met licht

Persoonlijke sfeer maak je met licht

'Een huis inrichten begint met licht, dat wordt vaak vergeten', begint Vikki Lefeber, lichtspecialist bij Co van der Horst. Zij voelt zich als geen ander thuis in de wereld van verlichting, toch de sfeermaker van elk huis. Lefeber: 'Licht kun je onderscheiden in drie verschillende onderdelen: basis licht (om te kunnen zien), accent licht (iets aanlichten), decoratief licht (sfeer maker), dat maakt het interessant maar ook complex. Ik zorg dat ik op de hoogte blijf van trends en innovaties. Als lichtspecialist vertaal ik de oneindige mogelijkheden naar de wensen van onze klanten.'

Licht moet je ervaren
FotoPersoonlijke sfeer maak je met licht

De designers en adviseurs van Co van der Horst hebben een grote passie voor verlichting. Licht zien zij als uitgesproken sfeermaker. Maar omdat licht zo ongrijpbaar is, beschikt Co van der Horst over een Light Lab. Hier kun je het effect van je verlichtingskeuze zelf komen ervaren. Van een haast onzichtbare spot tot monumentale objecten: innovatie en vakmanschap gaan hand in hand. Met internationale grote en kleine merken laat Co van der Horst zien wat er speelt. 

Materiaal
FotoPersoonlijke sfeer maak je met licht

Messing wordt nog altijd veel gebruikt in nieuwe ontwerpen. Daarnaast zien we ook chroom weer langzaam terug komen. Ontwerpen mogen best speels en zichtbaar zijn, materiaal is hierbij een stabiele factor.

Geometrische vormen
FotoPersoonlijke sfeer maak je met licht

FotoPersoonlijke sfeer maak je met licht

Cirkels en drie dimensionale sculpturen zie ik veel bij nieuwe ontwerpen terugkomen. De cirkels zijn rond en omarmend, waarbij de grafisch vormen vaak strak zijn. De speelsheid van clustering blijft, maar wel elegant, met dezelfde materialen en vormen.

Techniek

FotoPersoonlijke sfeer maak je met licht


Het nieuwste LED zal halogeen verder verdringen. Dimbaar, dunne lijnen en verfijnde lichtpunten geven een heel eigen energie. In iedere ruimte zijn de verschillende lichtdimensies te verenigen. Direct, indirect, functioneel en decoratief. De keuze voor verlichtingskleuren, dimschema’s en technische tools maken interieurs persoonlijk en uniek, een complete ervaring.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen