pinterest
Pimp je huis met de nieuwe Intelligent Paints van Little Greene

Pimp je huis met de nieuwe Intelligent Paints van Little Greene

Of je nu een doorgewinterde doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je huis op te frissen, de nieuwe formule van Little Greene verf zal je versteld doen staan. Met de introductie van hun baanbrekende Intelligent Grip™-technologie, maakt Little Greene het schilderen van oppervlakken eenvoudiger, veelzijdiger en efficiënter! 

Één blik verf voor ieder oppervalk

Het grootste voordeel van de nieuwe Intelligent Paints van Little Greene is de veelzijdigheid. Voorheen was het nodig om verschillende primers en coatings te gebruiken, afhankelijk van het oppervlak dat je wilde schilderen. Maar met de nieuwe technologie kun je nu zo uit het blik schilderen op zo’n beetje ieder oppervlak in huis, zonder aparte primers. Van hout en pleisterwerk tot metaal, kunststof, PVC, melamine, Formica® en zelfs tegels en glas, deze verf hecht moeiteloos op alles.

FotoPimp je huis met de nieuwe Intelligent Paints van Little Greene

De vier soorten afwerkingen bieden ieder verschillende voordelen. Zo is de Intelligent Eggshell met iets lagere glansafwerking resistent tegen vocht en vlekken, waardoor deze goed te gebruiken is in de badkamer en keuken. Intelligent Satin heeft een lichte glans en kan op dezelfde manier als andere Intelligent Paints op diverse oppervlakken worden aangebracht, wat het perfect maakt voor een samenhangende look in kleur en afwerking. Dankzij de hoge slijtvastheid is de Satin ideaal voor oppervlakken zoals muren, houtwerk, keukenkastjes, keukentegels, melamine, houten meubels en zelfs glas.

Sterker, schoner, sneller

De Intelligent Paints zijn niet alleen veelzijdig, maar ook duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de technologie zijn ze tot 15 keer sterker dan gewone decoratieve verven, waardoor ze bestand zijn tegen vlekken, krassen en dagelijkse slijtage. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en veilig voor kinderen, met een laag VOS-gehalte en geen schadelijke oplosmiddelen. En omdat ze zo sterk zijn, kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor je huis er zowel van binnen als van buiten stralend uitziet!

FotoPimp je huis met de nieuwe Intelligent Paints van Little Greene

Tijdbesparend

Een ander voordeel van de nieuwe verfformule is dat je er tijd mee bespaart. Omdat de verf werkt als een primer, vereist het weinig voorbereidingstijd en kun je ze snel aanbrengen. Met een droogtijd van slechts 1-4 uur kun je meerdere lagen op dezelfde dag aanbrengen, waardoor je klus sneller geklaard is en je tussendoor minder tijd kwijt bent! 

Een erfenis van kleurenexpertise

Little Greene is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van kleurenexpertise en innovatie. Gevestigd in Manchester, waar ooit de 'Little Greene Dye Works' stond, blijft het bedrijf trouw aan zijn erfgoed door hoogwaardige verven te produceren met geavanceerde formuleringen en complexe kleurrecepten. Alle verven worden ethisch vervaardigd in een traditionele verffabriek in de uitlopers van Snowdonia.

FotoPimp je huis met de nieuwe Intelligent Paints van Little Greene

Als je toe bent aan een frisse look voor je huis, is de decoratieve verf Little Greene’s een goede keuze. Deze revolutionaire verven bieden je de mogelijkheid om je interieur op een eenvoudige manier een opknapbeurt te geven. Ontdek de volledige collectie op de website van Little Greene.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen