pinterest
Primeur: vilten stoel uit gerecyclede PET-flessen

Primeur: vilten stoel uit gerecyclede PET-flessen

Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit.

Verkrijgbaar in verschillende kleur combinaties

Van PET-fles tot stoelkuip is een proces van ‘upcycling’. Hierdoor is stoel Felt uitermate geschikt voor circulaire inrichtingsconcepten. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. Bovendien is de stoel na zijn levensduur ook weer compleet recyclebaar.

FotoPrimeur: vilten stoel uit gerecyclede PET-flessen

De Felt-stoel van Vepa is nu ook in kleur leverbaar. Dat wil zeggen: het schaaldeel wordt aan de binnenzijde lichtgrijs en aan de buitenzijde naar keuze: mandarijn, cactus, turquoise of cacao. Deze duo-toon is uniek, en mogelijk omdat Vepa de Felt-stoel opbouwt uit vier lagen PET-vilt. Daarmee heeft Felt niet alleen de sterkste, maar ook de meest bijzondere kuip. Door het toepassen van twee kleuren in de zitschaal wordt de vormgeving extra benadrukt. Een bijpassende kleur als zitkussen maakt de stoel niet alleen comfortabeler, maar ook mooier.

Variatie aan modellen

FotoPrimeur: vilten stoel uit gerecyclede PET-flessen

De stabiele kuipconstructie maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. De Felt-stoel is verkrijgbaar met vier verschillende onderstellen: 4-poot hout, 4-poot metaal, draadframe en buisframe. Elk frame heeft zijn eigen zitkenmerken en comfort. Daarmee is Felt breed inzetbaar; van vergaderruimte tot woonkamer en uiteraard geschikt voor projectgebruik.

Vepa kantoor- en projectmeubilair: 100% made in Holland

FotoPrimeur: vilten stoel uit gerecyclede PET-flessen

Vepa heeft zich sinds 1971 ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige kantoor- en projectmeubelfabrikanten van Nederland. Het gehele productieproces van Vepa vindt plaats in eigen fabrieken in Nederland.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen