pinterest
Probeer deze interieur fouten niet te maken!

Probeer deze interieur fouten niet te maken!

Wil je je interieur een compleet nieuwe look geven om zo van méér wooncomfort te genieten? Dan is het belangrijk dat je een aantal stappen onderneemt. Er zijn oneindig veel manieren om je inrichting een make-over te geven, maar er zijn evenveel manieren om het verkeerd te doen.

Het volgende overzicht geeft je wat meer informatie over enkele van de meest gemaakte fouten als het gaat om het inrichten van de woning. Vermijd ze en je bent al een stap dichter bij je perfecte interieur!

Vermijd deze interieur fouten:

1. Een en dezelfde kleurpalet gebruiken

Hoewel het natuurlijk belangrijk is dat je bij elkaar passende kleuren gebruikt in je interieur, kiezen mensen vaak te snel voor tinten die te véél op elkaar lijken. Natuurlijke kleuren als houtbruin en alle varianten daarop passen perfect in een landelijke of klassieke woning maar het wordt al snel te veel. Verwerk ook andere, opvallende tinten zoals groen, wit of zwart in de inrichting. Dit maakt het geheel niet enkel visueel aantrekkelijker, het draagt ook bij tot het comfort van je woning.

2. Meubilair als stijlelement

Meubilair heeft zeker en vast een stijlfunctie, vooral in een moderne of industriële woning. Een grote fout is echter om je meubelstukken te kiezen, enkel en alleen op basis van hoe ze eruit zien. Als je optimaal comfort wil ervaren in je woning, dan is het vooral belangrijk dat je je goed voelt bij je meubilair. Met andere woorden, dat je stoelen en zetels comfortabel zitten! Zoek dus naar zetels, stoelen en hoekbanken die het midden houden tussen stijlvol en comfortabel om je interieur ook die balans te geven.

3. Te véél decoratie

Decoratie in de vorm van kadertjes, plantjes en andere zaken is logischerwijs essentieel om je interieur precies de goede look en feel te geven. Het is echter niet de bedoeling dat je je huis volstouwt met dergelijke elementen, aangezien het geheel er op die manier al snel als één grote chaos uit zal zien. Ook hier is de boodschap dus om de balans te vinden. Het resultaat is dat je woning precies over voldoende decoratieve elementen beschikt om gezellig te zijn - maar niet té veel, zodat je nog beweegruimte hebt.

Bovenstaande tips kunnen je zeker helpen om méér uit je interieur te halen. Door de ideale balans te vinden en het geheel precies naar je eigen wens in te richten, geniet je van meer wooncomfort!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen