pinterest
Puur behang

Puur behang

Pure, de nieuwste collectie behang van Graham & Brown is een afspiegeling van waar dit merk voor staat. Het organische ontwerp is met de hand ontworpen, waarbij gebruik werd gemaakt van de blokprint methode. Het toont zeventig jaar ervaring om innovaties op de markt te zetten. De nieuwe vezelachtige basis en moderne metallic inkt gecombineerd met kalkachtige matte kleuren in een fris nieuw kleurpalet zijn kenmerkend voor deze nieuwe collectie. Voor nu zijn verfijnde grijstinten en aquakleuren geselecteerd, die zorgen voor een fris interieur. De dessins zijn geïnspireerd op de natuur. 

Marmer

FotoPuur behang

Marmer is iconisch en dat blijft het, zeker ook als het wordt verwerkt als dessin voor behang. Een decadent maar tegelijk eenvoudig kleurpalet sluit helemaal aan op de huidige interieurtrend. Er zijn zes kleurcombinaties voor deze moderne klassieker.

Springtime

FotoPuur behang
Springtime is een mooi delicaat ontwerp met een moderne interpretatie van de bloemetjesprint. De schoonheid zit in het verfijnde detail in combinatie met het kleurpalet met rijke metallic elementen. Er zijn vijf kleurcombinaties.

Cypress

FotoPuur behang
Cypress  is een meer subtiele benadering van de naturel hout behangen die zo populair blijven. Het houtnerf effect uitgevoerd in metallic goud tinten creëert echte decadentie en het behang heeft een zachte glans voor nog meer glamour. Er zijn vier kleuren.

Tropic

FotoPuur behang

Zo wordt de tropische trend omarmt, met het beroemde palm dessin. Deze nieuwe variant heeft een verfijnde uitstraling en is gemengd met een mat taupe met meerdere metallic elementen van goud en zilver. De combinatie aqua en goud geeft het ultieme tropische gevoel. Er zijn vijf prachtige combinaties om uit te kiezen.

Breeze

FotoPuur behang

Breeze is een perfect semi-effen behang dat een prachtige basis vormt voor het interieur. De subtiele horizontale belijning geeft het behang in combinatie met de glans van metallic accenten een zeer bijzondere uitstraling. Dit dessin is in vier kleuren verkrijgbaar.

Tranquil Metallics & Mat

FotoPuur behang
Dat effen behang niet saai hoeft te zijn bewijst dit dessin. Het rustige vlakke ontwerp is prachtig. De vezels creëren een prachtige naturel effect op de achtergrond. Er is zorgvuldig gekozen voor een trend van mat en metallic.

Meer voorbeelden van wandbekleding vind je hier...

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen