pinterest
Stalen binnendeuren voegen licht en glans toe aan je interieur

Stalen binnendeuren voegen licht en glans toe aan je interieur

Stalen binnendeuren zijn al jaren een woontrend. Logisch, want deze fantastische vervanger van de traditionele 'dichte' deur geeft je interieur een totaal ander uiterlijk. Door het glas dringt het daglicht dieper de woning binnen en de reflectie van de glazen panelen zorgen voor meer dynamiek in huis. Stalen binnendeuren met glas zijn prachtige stijlelementen in een woning. De stalen deuren van De Rooy Metaaldesign kenmerken zich door een perfecte afwerking. Dit familiebedrijf ontwerpt en produceert al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. Uniek aan deze stalen deuren is de strakke afwerking. Zo zijn er geen schroeven en lasnaden zichtbaar in het frame. Kwaliteit én vakmanschap kenmerken De Rooy en dat zie je terug in elke stalen deur.

Stalen ensuite deuren

Een ensuite deur geeft je kamer ruimte. Het deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Én je behoudt maximale lichtinval. Stalen ensuite deuren zijn ideaal om kamers van elkaar te sluiten, zonder visueel contact met die andere ruimte te verliezen. De deuren zijn niet alleen functioneel, maar ook een aanwinst op het interieur! Deze deuren zijn geschikt voor iedere woning, van oude herenhuizen tot moderne nieuwbouwvilla’s.

FotoStalen binnendeuren voegen licht en glans toe aan je interieur

Finishing touch

Een belangrijke keuze bij het samenstellen van een stalen deur is de vlakverdeling van de deur. De Rooy heeft een ruime keuze in vlakverdelingen, afhankelijk van je smaak. Uiteraard is een maatwerk verdeling ook mogelijk. Ook de kleur van het staal kan je zelf bepalen. Je kan de stalen binnendeuren in elke RAL-kleur poedercoaten. Smaakvol schakerende kleurtinten met een subtiele textuur. Of nog iets heel anders: een transparante coating, waardoor het staal zichtbaar blijft. In deze moderne woning kozen de bewoners voor maatwerk stalen deuren met een speciale bronzen coating en getint glas.

FotoStalen binnendeuren voegen licht en glans toe aan je interieur

Creativiteit en vakmanschap zonder grenzen

Alle stalen deuren van De Rooy Metaaldesign zijn volledig maatwerk. Creativiteit kent geen grenzen. Het ambachtelijke bedrijf maakt alle stalen deuren volledig op maat, geheel naar jouw wensen en passiend bij de ruimte en jouw interieur. Het proces begint met de mogelijkheid om je eigen deur online te ontwerpen, waarbij je keuzes kunt maken met betrekking tot het type, het draaimechanisme, het model (vlakken) en de afmetingen. Na deze stap stellen zij een offerte op voor jouw stalen deur en komen wij persoonlijk langs om de deur zorgvuldig in te meten. Tijdens dit bezoek bespreken ze ook alle specificaties, waarna ze de ontwerptekening van jouw stalen deur creëren. Pas nadat jij akkoord bent gegaan, gaan ze over tot de productie van de deur. De vakmensen van De Rooy Metaaldesign ontwerpen, produceren én monteren elke stalen deur zelf. Het produceren van de stalen deuren doen ze vanuit de werkplaats in Veenendaal. Daar werken ze dagelijks aan de mooiste producten voor hun klanten.

FotoStalen binnendeuren voegen licht en glans toe aan je interieur

De vakmensen van De Rooy Metaaldesign ontwerpen, produceren én monteren elke stalen deur zelf. Het produceren van de stalen deuren doen ze vanuit de werkplaats in Veenendaal. Daar werken ze dagelijks aan de mooiste producten voor hun klanten. Nieuwsgierig? Kijk dan op de website van De Rooy Metaaldesign.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen