pinterest
Stijlicoon wordt opnieuw geïntroduceerd

Stijlicoon wordt opnieuw geïntroduceerd

Scylla van Leolux werd ontworpen door de Nederlandse designer Gerard Vollenbrock en is een waar design-icoon. Een fauteuil met een goed verhaal, dat interessant blijft wanneer het steeds opnieuw verteld wordt. Eenentwintig jaar na de introductie van Scylla (1996) lanceert Leolux een nieuwe editie, met tien uitvoeringen in mooie combinaties van stof of licht aangeschuurd leer. De naam? Scylla Stories.

De held en de dame in nood 

FotoStijlicoon wordt opnieuw geïntroduceerd

Omdat het kiezen van kleuren en materialen nu eenmaal niet voor iedereen even gemakkelijk is, selecteerden de stylingspecialisten van Leolux een tiental eigentijdse combinaties, met elk de naam van een literair archetype. Scylla Stories kent bijvoorbeeld de 'Outlaw', de 'Magician', de 'Sidekick', de 'Damsel' en de 'Hero'. Stuk voor stuk personages met een eigen karakter, een eigen verhaal.

Natuurleer of stof 

FotoStijlicoon wordt opnieuw geïntroduceerd

Scylla Stories is gebouwd op twee materialen. De helft van de serie is uitgevoerd in het natuurleer Danza; een topkwaliteit anilineleer met een heel open structuur, licht aangeschuurd en vervolgens geolied. De overige varianten zijn bekleed in de stof Metro van kwaliteitsleverancier Rohleder, met vijf warme kleuren en rijke geometrische motieven. De metalen delen worden in deze reeks steeds voorzien van een donkere epoxylak 'Nuit', met een bijpassende kleur Senso-leer voor de armleuningen en de zijkanten van de Danza-uitvoeringen. U kunt ook uw eigen keuzes maken, bij Leolux wordt elk product volledig op bestelling gemaakt. 

FotoStijlicoon wordt opnieuw geïntroduceerd

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen