pinterest
Get organized: stijlvol opruimen

Get organized: stijlvol opruimen

Voor eens en altijd af van al die rommel op tafel of op je bureau? Met het nieuwe vilten opbergsysteem van Blomus lukt het je om op een stijlvolle manier alles te organiseren. Potloden, brieven, schrijfwaren, make-up en andere accessoires vinden een plekje in het Herba-opbergsysteem dat bestaat uit een set multifunctionele vilten bakjes. Voor de grotere items in huis zijn er nieuwe vilten opbergmanden.

De mooie kleurencombinaties matchen in verschillende interieurs. Zo wordt het gemakkelijk om al je dagelijkse benodigdheden een plek te geven. In dit artikel lees je wat de mogelijkheden zijn van deze leuke opbergsystemen

FotoGet organized: stijlvol opruimen

Opbergbakjes

De zes verschillende Herba-opbergbakjes zijn gemaakt van vilt. Dit materiaal met natuurlijke eigenschappen geeft de hoeken en oppervlakken van de bakjes een zacht gebogen uiterlijk. De verschillende maten passen perfect in elkaar en zijn een mooi geheel met subtiele kleurverschillen tussen de binnen- en buitenkant. De twee unieke kleurencombinaties Fungi/Micro Chip en Rustic Brown/Tan matchen mooi in verschillende interieurs en zijn een stijlvolle oplossing voor de organisatie van je thuiswerkplek

FotoGet organized: stijlvol opruimen

Opbergmanden

Voor de grotere items in huis zijn er bijpassende Tiggy opbergmanden; super praktisch en mooi. Ontworpen in hetzelfde zachte viltmateriaal, staan de opbergmanden stijlvol in bijna elke kamer.

FotoGet organized: stijlvol opruimen

Er zijn twee maten opbergmanden: de grote versie is perfect als wasmand in de badkamer en het kleine model is handig voor het opbergen van tijdschriften of hout voor de open haard.

Lees ook:  Zo geef je je badkamer een frisse look

De manden hebben praktische handgrepen in de eenvoudige vorm van uitgesneden cirkels voor een speels effect. De manden zijn net als de bijpassende Herba opbergbakjes verkrijgbaar in dezelfde kleurencombinaties: Fungi/Micro Chip en Rustic Brown/Tan.

Bekijk voor woonaccessoires van Blomus ook eens de online shop van Bath & Living. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen