pinterest
Een (hart)verwarmend cadeau voor in huis

Een (hart)verwarmend cadeau voor in huis

Stoov® is de Nederlandse maker en bedenker van de leuke warmtekussens voor binnen en buiten. Voor Valentijnsdag hebben ze vier perfecte cadeaus voor je op een rijtje gezet. Deze cadeaus zijn niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens duurzaam. Wie je ook wilt verrassen – je geliefde, familie, je vriendinnen of misschien zelfs je huisdier – met deze (hart)verwarmende cadeaus maak je iedereen blij! 

Big Hugs

Wie zou jij een dikke knuffel willen geven op Valentijnsdag? Met de Big Hug warmtedeken geef je iedere dag urenlang warme knuffels zonder daarvoor aanwezig te hoeven zijn.

FotoEen (hart)verwarmend cadeau voor in huis

De Big Hug houdt jou en je geliefde urenlang warm – afhankelijk van de warmtestand, waar er drie van zijn, tot zes uur. En niet alleen op de bank thuis, maar ook op kantoor, in de auto en straks in de tuin. Hang de Big Hug over je bureaustoel, autostoel of tuinstoel en geniet overal van warmte. Handig! 

Fijn kussen

Date night gepland? Kaarsjes aan, hapjes ernaast, Stoov® erbij. Ruzie over de thermostaat is niet nodig, want met het Ploov warmtekussen geniet je samen met jouw liefje van de infrarood warmte. Zo creëer je een behaaglijke sfeer en kunnen niet alleen jullie, maar ook je spieren relaxen.

FotoEen (hart)verwarmend cadeau voor in huis

Een warme beloning voor je huisdier

Verdient jouw trouwe viervoeter ook wel wat liefde en is jouw hond of kat in de koude winter altijd op zoek naar het warmste plekje in huis? Dat komt goed uit, want met de Woov wordt je huisdier helemaal in de watten gelegd voor Valentijnsdag.

FotoEen (hart)verwarmend cadeau voor in huis

Dit verwarmde dierenkussen zorgt voor een gegarandeerd warm plekje op de vloer, ook als de zon niet schijnt.

Klein maar heel fijn

Op zoek naar een klein maar warm exemplaar? Dan is de Homey jouw ideale knuffelpartner! Deze innovatieve warmtekruik is perfect voor op de bank tijdens een romcom avondje, maar ook ideaal om mee te nemen in je tas voor als je een romantische picknick met je Valentijn gepland hebt. Je koopt de Stoov hier

FotoEen (hart)verwarmend cadeau voor in huis

Meer informatie vind je bij Stoov®

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen