pinterest
De mooiste tafels dek je met Table stories

De mooiste tafels dek je met Table stories

De mooiste herinneringen worden rond en aan de tafel gemaakt - of het nu gaat om een het kerstfeest, bruiloft, een kinderfeestje, een verjaardagsfeest, of gewoon het langverwachte weerzien met vrienden en familie. Table Stories neemt je bij de hand om die onvergetelijke tafelmomenten vorm te geven.

FotoDe mooiste tafels dek je met Table stories

Tafels voor elk belangrijk moment in je leven

Table stories gaat veel verder dan het perfect gestreken tafelkleed. Dit boek doet je beseffen dat het niet draait om welk mes precies waar moet liggen, maar om het creëren van een tafel vol pit en persoonlijkheid. Tweeëntwintig internationale stylisten presenteren samen meer dan honderd prachtige tafels, voor elk seizoen, elke dag en elke gelegenheid. Al die creatievelingen delen bovendien hun favoriete tips en tricks zodat je direct aan de slag kan met het stylen van je the top kersttafel of over je dromerige huwelijksbuffet. Creëer onvergetelijke momenten!

Een boek vol praktische info dat weet te inspireren om een eigen stempel te drukken op je tafels. Schuif aan en ga voor niks minder dan een onvervalst Wauw-effect.

FotoDe mooiste tafels dek je met Table stories

Table Stories - An Bogaerts - € 39,99 - 224 pagina's
EAN 9789401469180

TABLE STORIES kopen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen