pinterest
Tijd voor een nieuw behangetje

Tijd voor een nieuw behangetje

De nieuwe behangcollectie van Graham & Brown is er een van bloemetjes, velden vol wilde bloemen en kruiden. Verantwoordelijk voor deze vrolijke noot aan de muur is kunstenaar Clarissa Hulse. De behang- en verfspecialist gebruikt al meer dan twintig jaar botanische ontwerpen. Voor deze collectie verzamelde Clarissa in de wildernis van Wiltshire bladeren, stengels, knoppen en bloemen en fotografeerde deze in haar Londense studio.

Goud weidegras

FotoTijd voor een nieuw behangetje

Kunstenares Clarissa creëerde dit kenmerkende ontwerp, nadat ze een zomeravond had doorgebracht met het fotograferen van grassen in het afnemende licht. Dit behang van Graham & Brown is een perfect voorbeeld van hoe kleur en textuur een opvallend patroon kunnen worden. De combinatie van schelproze en grijstinten houden elkaar mooi in balans op de muur. Het gouden weidegras steekt sierlijk af tegen de roze achtergrond van dit prachtige Meadow Grass behang. 

Natuurlijke schoonheid

FotoTijd voor een nieuw behangetje

Stel je een weide vol wilde bloemen voor, een overvloedige wirwar van grassen, kaardebol en verbena en je hebt dit Summer Border behang met fel groenblauw, turquoise en olijfgroen kleuren. Het ontwerp is geïnspireerd op een van de favoriete plekken van de kunstenares, de magische tuin van haar vriendin en gerenommeerd tuinontwerper Tania Compton. 

Mistige weide

FotoTijd voor een nieuw behangetje

Wie herinnert het zich niet; als kind vroeg in de ochtend naar buiten en rondrennen in de mist over het gras van de achtertuin of in een weide. Op dat moment is dit behang, Willowherb geïnspireerd. De zachte groenblauw en blos tinten van de wilgenrozen vangen het licht in verschillende jaargetijden, want dit fotobehang is verkrijgbaar met voorjaar, herfst en winter.

Bladerlagen in olijfgroen

FotoTijd voor een nieuw behangetje

Deze betoverende weide van het Serendipity fotobehang bestaat uit fijne bladerlagen in olijfgroen met turquoise tinten en is een magische kleurencombinatie. Het patroon is verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen op maat gemaakt fotobehang, wat het uniek maakt voor elke ruimte.

Bron en afbeeldingen: Grahambrown.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen